atomickill7
Sanırım minecraft istatistiklerinden bahsediyorsun yoksa yanılıyor muyum?
MrMuscle#0001
Kanka şimdi adam Event dünyasında ölüyor ve öldürüyor bunun Featherboard'da geçmesini istemiyorumSanırım minecraft istatistiklerinden bahsediyorsun yoksa yanılıyor muyum?
atomickill7
MrMuscle#0001
Teşekkür ederim bana 10 kez yardım ettin :)Ekli dosyayı görüntüle 160075
Ekli dosyayı görüntüle 160074
Bunun skriptte yer aldığından emin olamadım ve sanırım araştırma işleri benden geçmiş üşendim ve sana basit bir eklenti yazdım. Bu config doyası, basit bir şekilde istediğin kadar dünya ekleyebilirsin. Eklediğin dünyalarda ölen ve öldüren istatistikleri kayda geçmez. /Eventdunyasiolumsaymasin config dosyasına eklediklerini reset atmadan oyunda aktif etmeni sağlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kodlarda illegal bir şey olup olmadığını kontrol edin diye basit bıraktım forum yetkilileri. Direk içini açıp inceleyebilirsiniz.
MrMuscle#0001
Bu arada bu pluginin ismini değiştirirmisin :D NoKills Falan diye yapabilirmisinEkli dosyayı görüntüle 160075
Bunun skriptte yer aldığından emin olamadım ve sanırım araştırma işleri benden geçmiş üşendim ve sana basit bir eklenti yazdım. Bu config doyası, basit bir şekilde istediğin kadar dünya ekleyebilirsin. Eklediğin dünyalarda ölen ve öldüren istatistikleri kayda geçmez. /Eventdunyasiolumsaymasin config dosyasına eklediklerini reset atmadan oyunda aktif etmeni sağlar.
Kodlarda illegal bir şey olup olmadığını kontrol edin diye basit bıraktım forum yetkilileri. Direk içini açıp inceleyebilirsiniz.
MrMuscle#0001
Kanka /kill MrMuscle yazınca yinede sayılıyorEkli dosyayı görüntüle 160075
atomickill7
Dünya ismini doğru yazdığına emin misin? Çünkü bende çalışıyor.Kanka /kill MrMuscle yazınca yinede sayılıyor
MrMuscle#0001
Sunucu sürümüm 1.8.8 evet eminim Canavar Craftın Faction için verdiği RealScoreBoardı kullanıyorumDünya ismini doğru yazdığına emin misin? Çünkü bende çalışıyor.
Sunucu sürümün kaç?
Birde bana featherboardda kullandığın oyuncuların ölüm sayılarını ekleyen extensionun adını verebilir misin?
MrMuscle#0001
Kanka stop atınca düzeldi pluginin ismini NoKills NoDeath fln yaparmısınDünya ismini doğru yazdığına emin misin? Çünkü bende çalışıyor.
Sunucu sürümün kaç?
Birde bana featherboardda kullandığın oyuncuların ölüm sayılarını ekleyen extensionun adını verebilir misin?
MrMuscle#0001
knk adamı az sal yok şu olsun yok bu olsun@AtomicKill7 Bide Event dünyasında Kombo 0 Rekt 0 CPS 0 diye göstermek istiyorum envanterin bir üstünde hiç silinmicek event dünyasındaysa bunu nasıl yapabilirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!