Minecraft Skin Hatası ( Lütfen yardım edin! )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Beyler minecraft'ta 1.7x sürümlerinde skini görebiliyorum no problem fakat 1.8x sürümlerinde skinim gözükmüyor ben steve oluyorum ve herkez steve veya alex gözüküyor bu sorunun bir çözümü varmıdır? kısacası 1.8xde hiçkimsede benle birlikte skin göremiyorum ama 1.7x sürümünde görebilir iken 1.8x de göremiyorum hesabım premium lütfen çok acil yardım edin!

Beyler minecraft'ta 1.7x sürümlerinde skini görebiliyorum no problem fakat 1.8x sürümlerinde skinim gözükmüyor ben steve oluyorum ve herkez steve veya alex gözüküyor bu sorunun bir çözümü varmıdır? kısacası 1.8xde hiçkimsede benle birlikte skin göremiyorum ama 1.7x sürümünde görebilir iken 1.8x de göremiyorum hesabım premium lütfen çok acil yardım edin!

Öncelikle sürümünüze uygun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
`ı indirin. Ardından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
`in en son sürümünü indirin. Sorun çözülecektir.

Hocam sunucu ile alakalı değil her sunucuda oluyor ayrıca o pluginler sunucumda sorunsuz çalışıyor arkadaşım skin vs. görebiliyor fakat ben göremiyorum. 1.7x de sorun yok sorun 1.8x de

Kaynak paketi ile bir alakası olabilir bir de sadece mod olarak optifine kullan

Sürümle belki alakası yoktur yani bilmiyorum kaynak paketi yüzünden bende olmuştu bir kere o yüzden söyledim

Moderatör tarafından düzenlendi:
minecraft 1.8 versionu sil sonra tekrar 1.8 yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl