Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Screenshot_7.png

Batihost sunucuları için ilk ay ücretsiz sonraki aylar içinde 1 TL civarında cüzi miktarlarla
Minecraft sunucunuza özel site oluşturabiliyorsunuz.

Bu sitelerden en yenisi ve popüler olanlardan hatta benim sunucumda kullandığım site olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skriptine
bugün gelen bir güncellemeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Not: Bu duyuru ayarları sadece oyna.tc sitelerinde çalışmaktadır.

Örnek Duyuru;
1p0Ep5.png

Üst kısımda da gördüğünüz gibi tam ekran duyuru penceresi siteye ilk girişte oyuncuların önüne çıkıyor.

Bu sayede sunucuda duyurmak istediğiniz haber güncelleme veya indirim tarzı bilgilerinizi
oyunculara hızlı bir şekilde sunabilirsiniz.

Örnek Ayarlar;

Kod:
fullscreenduyuru_durum=acik

;acik veya kapali
;oyuncu siteye girdiğinde tam ekran duyuru gösterir.
;her oyuncuya bir kere gösterilir.

fullscreenduyuru_metin=ininal kart ile yüklemelerinizde yükleme bonusu kazanabilirsiniz...
fullscreenduyuru_link=http://deneme.oyna.tc/ininal-yukleme
fullscreenduyuru_background=https://resimkutuphanesi.play.tc/library/background2.jpg

Üst kısımdan kodu kopyalayın sitenizin admin sayfasına girip ayarlar kısmından genel ayarlara girin
herhangi bir yere yapıştırın

Bundan sonra yapacağınız işlem kendinize göre ayarlamak olucaktır.

Screenshot_8.png

Yapamadığınız veya yardıma ihtiyacınız olan kısımları çekinmeden alt taraftan sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Not: Bu konu sunucu sahibi arkadaşlara yardımcı olmak için açılmıştır.​

Son düzenleme:
Mükemmel olmuş açıkçası

Sizin sunucu sitenize uğradığım zaman böyle bir yazı ile karşılaşmıştım. Bende bu yazıyı nasıl yapabileceğimiz hakkında araştırma yapmıştım fakat bir sonuca varamamıştım. Bahsettiğim araştırmadan sonra sizin konu açmanız çok daha hoş olmuş. Anlatımın için sana gerçekten çok minettarım.

Sizin sunucu sitenize uğradığım zaman böyle bir yazı ile karşılaşmıştım. Bende bu yazıyı nasıl yapabileceğimiz hakkında araştırma yapmıştım fakat bir sonuca varamamıştım. Bahsettiğim araştırmadan sonra sizin konu açmanız çok daha hoş olmuş. Anlatımın için sana gerçekten çok minettarım.
Rica ederim umarım birçok kişinin işine yarar :)

Cidden yararlı bir konu ve ilgi çekici, elbette bunu arayan vardır.​

Gercekten Basarili Bizi Bilgilendirdigin Icin Sagol

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl