Minecraft serverleri arasında ne görmek istersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shacodestek

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
shacodestek

Discord:

shacodestek

Merhaba,

Uzun zamandır sunuculara bakıyorum ve aynı olan birbirinin kopyası sunucular görüyorum.
Mesela 200 tane skyblock sunucusu var ve birçoğu sadece para kazanmak için yapılmış P2W sunucular.
Bu olay gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ve artık farklı bir türde sunucu görmenin zamanı geldiğini düşünüyorum.
Sahip olduğum az çok bu bilgi ile zamanımı birleştirerek güzel bir şeyler ortaya çıkarmayı planlıyorum.
Tabiki bunu sizin yardımınız olmadan yapamam zaten burda olma amacım bu.
Sizden tek isteğim nasıl, ne tür bir sunucu istediğiniz. Fikrinizin saçma olduğunu düşünmeyin lütfen benimle paylaşın belki gerçekten güzel ve oynanabilir bir şeye dönüşür. Gerçek çok sıkıldım bu sunuculardan hepsi birbirinin aynısı, evet aralarında gerçekten yenilikçi olanları var ama bir süre sonra "Modern" adı altında 100 tane aynı sunucudan açılıyor, kısaca bir anlamı kalmıyor.

Mesela örnek olarak bir ücretli plugin olan "Itemsadder" veya "Oraxen" gibi pluginleri "Modern" adı altında bütün sunucularda kullanılmaya başlandı ve bir özelliği kalmadı. Gerçekten bu olay sıkıcılaştı...

Lütfen konuyla ilgili veya sunucu fikrinizi yazın. Ben yapamasamda belki benden daha bilgili biri yapar, yeter ki eğlenelim.

Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. <3

dedigin bi şekilde sunucu yapcaksan 1.18.2 Survival yapmak en iyisidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl