obireren
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- RoleEren
Discord:
Fjóur#1101
Fjóur#1101
Fjóur#1101
Teşekkür ederim dostum, Sabah 7 de eve döndüğüm için erken bakamadım.Bu eklenti ile kolayca ayarliyabilirsin ekstra olarakDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunuda deneyebilirsiniz çözülür geri dönüşünüzü bekliyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Fjóur#1101
Şuan plugini deniyorum da, aklıma bir şey takıldı soyadından dolayı acaba Bursa taraflarında mısın?Bu eklenti ile kolayca ayarliyabilirsin ekstra olarakDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunuda deneyebilirsiniz çözülür geri dönüşünüzü bekliyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mardinliyim "İzmir" de yaşıyorum.Şuan plugini deniyorum da, aklıma bir şey takıldı soyadından dolayı acaba Bursa taraflarında mısın?
MrMuscle#0001
bende aynı gün böyle bir konu oluşturcaktım :D sen oluşturmuşsunMinecraft serverimde skywars olmak üzere 4 oyun var.
Serverde skywars için olta hiti vs. ayarlamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardım edebilirseniz sevinirim.
O kadarda değil efendim :Dİzmirin neresi??
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!