Çözüldü Minecraft Serverim'de Chunk Başına Mobları Sınırlamak İstiyorum Spawnerden Çıkan Moblar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lero_craft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 328
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lero_craft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
Keke

Discord:

kekelero

Minecraft Serverimde Spawner'den Çıkan Mobları Chunk Başına Limitlemek İstiyorum Mesela Guardian Spawneri Var Bi Adamın Bi Chunk'ta Biraz Bekleyince 50 Tane Guardian Oluyor Ve Çok XP Kasıyor, Ben Bunun Sınırını 5'e Çekmek İstiyorum Mesela Adam Biraz Bekledi 5 Tane Guardian Oldu Öldürdükten Sonra Tekrar 5 Olsun Öyle Öyle Gitsin.

Minecraft Serverimde Spawner'den Çıkan Mobları Chunk Başına Limitlemek İstiyorum Mesela Guardian Spawneri Var Bi Adamın Bi Chunk'ta Biraz Bekleyince 50 Tane Guardian Oluyor Ve Çok XP Kasıyor, Ben Bunun Sınırını 5'e Çekmek İstiyorum Mesela Adam Biraz Bekledi 5 Tane Guardian Oldu Öldürdükten Sonra Tekrar 5 Olsun Öyle Öyle Gitsin.
Selam!
Ücretli olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi öneririm, performans açısından da çok fark ettirecektir.

Ücretsiz olarak ise ClearLag, NoMobLag, ChunkLimiter gibi eklentileri kullanabilirsiniz, iyi forumlar...

knks pluginsiz olmuyormu

çunku bu dediklerinin hepsini denedim hiç bi işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl