Çözüldü Minecraft serverim server.propertiesten değiştirmeme rağmen 1 kişilik kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illernex

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12

Discord:

ataery

1590769260402.png

Rabisudan server açtım ve hazır opskyblock paketini kullandım. Ancak paneldende server.properties dosyasındanda 200 kişi olmasına rağmen 1 kişilik gösteriyor serveri. Lütfen yardım edin.
NOT: Pluginler arasında motd manager yok. Essentials den baktım bulamadım pek bişey. Fazla anlamıyorum pluginlerden zaten yardım ederseniz sevinirim.

1590769260402.png

Rabisudan server açtım ve hazır opskyblock paketini kullandım. Ancak paneldende server.properties dosyasındanda 200 kişi olmasına rağmen 1 kişilik gösteriyor serveri. Lütfen yardım edin.
NOT: Pluginler arasında motd manager yok. Essentials den baktım bulamadım pek bişey. Fazla anlamıyorum pluginlerden zaten yardım ederseniz sevinirim.
sunucuya 2 kişi girmeyi deneyebilir mi? Ya da denediler mi?

Muhtemelen bir eklenti buna müdahale ediyor.Bir kişi girince slot 2 oluyorsa merak etmeyin hiçbir sorun olmaz.

Evet şimdi denedim ikinci kişi girince bu sefer server 2 kişilik oldu
Nasıl düzeltebilirim bunu pluginle alakalımı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2 oldu slot bir kişi daha girince ama düzeltmek istiyorum nasıl düeltebilirim

Hangi Motd eklentisini kullanıyorsun?

serverlistplus

server list plus'ta böyle bişey olması gerekli Bakın Bakalım..

yada Şöyle olabilir ben servere giriyorum diyelim 1/2 'der sen servere girdin diyelim 2/3 der?

bilmiyorum direk slot sayısı değişiyo biri girince 2/2 ken 1 kişi daha 3/3 oluyo. Biri çıkarsa 2/3 oluyo . Sıfırlayınca 0/1 oluyo geri

zaten benim sorunum bu. Slotu max 200 yapmak istiyorum ben

Plugin listeni bana atar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl