Çözüldü Minecraft Serverde vip satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sdfg_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdfg_1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Ben minecraft server açmayı düşünüyorum.Ama nasıl vip satıcağımı bilmiyorum.Otomatik olarak mobil ödeme,kredi kartı,havale vs. yoluyla nasıl vip satabilirim ? 18 yaşından küçük olduğum için banka hesabım yok.Ama ininal kartım var.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Teşekkür ederim cevap için.Bir sorum daha olacak.Ben sunucuyu Batıhost'tan açmayı düşünüyorum.Batıhost'ta böyle bir sistem var mıdır sizce ?
Birde Batıhost güvenilir midir ? Eğer batıhost'ta böyle bir sistem yoksa güvenilir,ucuz ve bu sistem olan bir host şirketi önerir misiniz ? Nitrado ve axitr dışında şimdiden teşekkür ederim.

Araştırıyorum ama bulamıyorum bir türlü.Bir bulabilsem hemen açacağım sunucuyu.

@sdfg_1 bence Axi TR Bilişimden al CMP Sistemi ile satabilirsin rahatlıkla

axi tr den almayı düşünüyordum önceden bende ama hakkında baya şikayet var.Onun için pek güvenemiyorum.Birde cmp sistemini birazcık açar mısın ? Nasıl bir şey olduğunu anlatır mısın kısaca ?

axi tr den almayı düşünüyordum önceden bende ama hakkında baya şikayet var.Onun için pek güvenemiyorum.Birde cmp sistemini birazcık açar mısın ? Nasıl bir şey olduğunu anlatır mısın kısaca ?
Site veriyor sana Axi TR orda adamlar adlarını felan yazıyorlar sonra telefon veya kredi kartıyla ödeme yapıyorlar ve para panele geliyor yakında ss atarım[DOUBLEPOST=1424447043,1424446926][/DOUBLEPOST]
Site veriyor sana Axi TR orda adamlar adlarını felan yazıyorlar sonra telefon veya kredi kartıyla ödeme yapıyorlar ve para panele geliyor yakında ss atarım[DOUBLEPOST=1424447176][/DOUBLEPOST]
58QGOL.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Peki mobil ödeme,kredi kartı,paypal filan kabul eden siteler var mı ? Mesela adam parayı yatıracak,adamlar vip veya editi verecek.Sonra para birikecek ondan sonra ininal kartıma parayı yollayacaklar.Böyle bir sistem varmı bildiğiniz birde çok merak ettiğim bir konu var.Şimdi biz vip,edit item satıcaz vergi vermek zorunda kalacak mıyız ?

Peki mobil ödeme,kredi kartı,paypal filan kabul eden siteler var mı ? Mesela adam parayı yatıracak,adamlar vip veya editi verecek.Sonra para birikecek ondan sonra ininal kartıma parayı yollayacaklar.Böyle bir sistem varmı bildiğiniz birde çok merak ettiğim bir konu var.Şimdi biz vip,edit item satıcaz vergi vermek zorunda kalacak mıyız ?
Kardeşim batıhost derim tek geçerim bağış sistemleri var mobil ödeme hesabına tl olarak yükleniyor güvenilirmi diye sorarsan çok iyi bir bilişim şirketi destekde veriyorlar anında Serverim var ordan açtım 0 lag ama işlerim olduğundan serveri kapadım malesef kısacası batıhosttan alcaksın yada nitradodan baska şirket tanımam bunların üstüne ve batıhosta nitrado gibi serverismi.batihost.com veriyor ip bilgine iyi forumlar.

Kardeşim batıhost derim tek geçerim bağış sistemleri var mobil ödeme hesabına tl olarak yükleniyor güvenilirmi diye sorarsan çok iyi bir bilişim şirketi destekde veriyorlar anında Serverim var ordan açtım 0 lag ama işlerim olduğundan serveri kapadım malesef kısacası batıhosttan alcaksın yada nitradodan baska şirket tanımam bunların üstüne ve batıhosta nitrado gibi serverismi.batihost.com veriyor ip bilgine iyi forumlar.
peki batihost mc.serverismi.com gibi ip veriyormu ? veriyorsa paralımı ? bir de bana site lazım oyuncular siteden kayıt olucak,sitede facebook,youtube,twitter linki felan olucak böyle bir siteyi nasıl edinebilirim ? Siteler hakkında hiç bilgim yok.Bağış sistemi dediğiniz şey mesela adam vip alıyo batıhostamı gidiyo bu para ?

peki batihost mc.serverismi.com gibi ip veriyormu ? veriyorsa paralımı ? bir de bana site lazım oyuncular siteden kayıt olucak,sitede facebook,youtube,twitter linki felan olucak böyle bir siteyi nasıl edinebilirim ? Siteler hakkında hiç bilgim yok.Bağış sistemi dediğiniz şey mesela adam vip alıyo batıhostamı gidiyo bu para ?
Dostum mc.serverismi.com gibi şey aynı nitradodaki gibi domain alıyorsun yıllık sitede şudur sen domain aldıgında 14 tane felan hazır tasarımları var onları kuruyorlar vip filan satmak istiyorsan yada güzel bi tasarım istiyorsan en son bir konu açtım ordaki tasarımı kullanabilirsin siteden vip satmak için php bilgisi şart yada buycraft kullanabilirsin konularımı takiptde kal çok güzel tasarımlar buldum. iyi forumlar

php bilgim,html felan site kurma adına hiç bir şey bilmiyorum.İnternette araştırdım ama hep bilgi kirliliği var.Doğru düzgün anlatan bi yer bulamadım.Bulabilsem kendim yapabilirim diye düşünüyorum :D birde site yapmak için nasıl bir program kullanmak gerek ?[DOUBLEPOST=1425124017,1425123384][/DOUBLEPOST]
Tasarım harika ama kayıt olma yeri yok sanırım :D

php bilgim,html felan site kurma adına hiç bir şey bilmiyorum.İnternette araştırdım ama hep bilgi kirliliği var.Doğru düzgün anlatan bi yer bulamadım.Bulabilsem kendim yapabilirim diye düşünüyorum :D birde site yapmak için nasıl bir program kullanmak gerek ?[DOUBLEPOST=1425124017,1425123384][/DOUBLEPOST]
Tasarım harika ama kayıt olma yeri yok sanırım :D
Evet dediğin doğru düzgün anlatan bir yer parmakla gösterebilcek kadar az
benim tasarımımdaki kayıt olma yeri yok çünkü php bir script yok :) ama hiç ilgi duyulmadı konuya bana göre oyüzden temayı geliştirmeyi düşünmüyorum bilgisayarımda 5-10 arası minecraft website teması var hepside birbirinden güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl