Minecraft Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esgeresgerov2005

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
FearLessPvP

Discord:

xFearLess#8381

Merhaba.
Ben Minecraft Sunucu satın almak istiyorum.
Ama bu işlerde yeniyim daha doğrusu ilk olucak bana yardımcı ola bilecek var mı?
Ben bir çok siteye baktım sunucu kiralama fln.
Bana önereceğiniz site var mı?
Başdada söylediyim gibi ben yeni olduğum için ucuz istiyorum çünki daha oğrenmek istiyorum.
Rica etem yardım ederminiz ?
Şimdiden teşekkürler

Merhaba.
Ben Minecraft Sunucu satın almak istiyorum.
Ama bu işlerde yeniyim daha doğrusu ilk olucak bana yardımcı ola bilecek var mı?
Ben bir çok siteye baktım sunucu kiralama fln.
Bana önereceğiniz site var mı?
Başdada söylediyim gibi ben yeni olduğum için ucuz istiyorum çünki daha oğrenmek istiyorum.
Rica etem yardım ederminiz ?
Şimdiden teşekkürler
Batihost'u öneririm. Sunucuyu satın alınca sana sitede veriyorlar. Sunucu içerisinde bağlayabileceğin bir site 1-0 öne geçiyorsun ama sitede tema gibi şeyler değişmiyor belli başlı şeyler değişiyor. Benim tavsiyem Batihost. Logo, konu tasarımı vb şeyleri başta ücretsiz olarak alabilirsin eğer ki sunucun tutarsa ücretli yaptırmanı tavsiye ederim. ücretsiz nereden bulurum dersen forum içerisinde aratarak bulabilirsin. Kolay gelsin iyi forumlar :)

Keyubudan alabilirsin.​

Batihost'u öneririm. Sunucuyu satın alınca sana sitede veriyorlar. Sunucu içerisinde bağlayabileceğin bir site 1-0 öne geçiyorsun ama sitede tema gibi şeyler değişmiyor belli başlı şeyler değişiyor. Benim tavsiyem Batihost. Logo, konu tasarımı vb şeyleri başta ücretsiz olarak alabilirsin eğer ki sunucun tutarsa ücretli yaptırmanı tavsiye ederim. ücretsiz nereden bulurum dersen forum içerisinde aratarak bulabilirsin. Kolay gelsin iyi forumlar :)
Önerin için teşekkürler ama batihostda 20 tl lik sunucu kalmamış :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keyubudan alabilirsin.​
Söylediğim gibi ben yeniyim kullanması kolay istiyorum lugin işlerden anlıyorum ama site server kiralama anlamıyorum mlsf

Eğer sahi kaliteli bir firma arıyorsan kesinlikle @Keyubu firmasını öneririm ki desteklere de çok çabuk cevap veriyorlar. ( Şahsen ben kullandım. )

Peki ya oyunpanelim sitesini oneriyormusunuz?

Arkadaşların da söylediği gibi Batihost veya Keyubu önerimdir. Benim ikisini de kullandığım oldu ve ikisinden de memnun kaldım diyebilirim. Ama eğer ilk defa açıyorsanız sanırım Batihost iyi bir tercih olacaktır. Bu arada başarılar dilerim eğer bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız ;)

Keyubu tavsiyemdir.

Yardımınız için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bide bi sorun var ben Azerbaycanda yasiyorum ve sitelerde TC Kimlik NO istiyor napicam?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl