Çözüldü Minecraft Server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesbeygs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesbeygs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
enesbeygs

Discord:

enesbeygs

Arkadaşlar Minecraft Server Açacağız Fakat Ödeme İşi Nasıl Oluyor Şirket Açıp Muhasebecimi Tutmamız Lazım Başka Şekildede Oluyormu.

Çoğu sunucu değil şirket açmak, vergi dahil vermiyor.

Hocam cezası falan yokmu bu işin
Fazla bir miktar kazanmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum, ödeme entegrasyonunuz zaten KDV vb. alacaktır. Öyle çok hasmınız olmadığı, sıkıntılı bir kişiyle uğraşmadıkca şikayet edileceğinizi de sanmam

Fazla bir miktar kazanmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum, ödeme entegrasyonunuz zaten KDV vb. alacaktır. Öyle çok hasmınız olmadığı, sıkıntılı bir kişiyle uğraşmadıkca şikayet edileceğinizi de sanmam
Sıkıntı olmaz demi

Piyasaya yeni giriyorsanız sorun olabileceğini sanmıyorum.

çok kazanırsan olur ve sadece vergi falan ödersin biter fazla kasma bu konuyu trde yaşıyoruz ciddiye almana gerek yok
Şuanda vergiler sıkıntı kontrolden geçiyor hocam bu yüzden sordum

Üstteki arkadaşın dediği gibi şeyleri ciddiye alma, yaptığın her türlü işlem illegal. Vergiyi alıyor falan diye bir şey yok.

Kontrolden geçiriyorlarsa seni gidip hapse tıkacak değiller, amaçları kurumları öldürmek değil sadece seni vergi ödeyen bir kuruma çevirmek istiyorlar eğer gerçekten o kadar çok kazanırsan kendi isteğinle vergi beyanında bulunmalısın zaten bulunmazsan da en kötü para cezası yersin fakat bunu zaten ödeyebilecek durumda olursun takmana gerek yok o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl