Çözüldü minecraft server yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hellobaby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 980
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hellobaby

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Herkes merhaba rabisudan 15 tl ye 20 slot lu 1 gb ramli server kurmak istiyorum.
Survival bir server olucak.Bir plugin paketi buldum.Denemek istedim spigot bir server kurdum pc me (ücretsiz olanlardan).
Ama op yapıyorum kendimi gm1 kullanamıyorum 2-3 plugin paketi kullandım hepsi aynı.Ne taglar geliyor ne kitler ne yetkiler.Bir yardım edermisiniz.
Ayrcıa rabisudan sv kurarken vergi dairesi vs şeyler yazıyor.17 Yaşındayım nasıl yapıcam ben bunu?

ilk oncelikle sunucudaki craftbukkit ve ya spigot mu herhangi bir jarın sunucunuzun sürümleriyle ayni olsun sonra gm 1 yazınca ne diyor onu soylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim ve nocheatplus ve ya skriptle vb engellenmis olabilir.

ilk oncelikle sunucudaki craftbukkit ve ya spigot mu herhangi bir jarın sunucunuzun sürümleriyle ayni olsun sonra gm 1 yazınca ne diyor onu soylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim ve nocheatplus ve ya skriptle vb engellenmis olabilir.
hocam spigot 1.8 gm1 yazınca hiçbir şey demiyor.
kick ban vs yazınca hiçbirşey yazmıyor[DOUBLEPOST=1500818207,1500818174][/DOUBLEPOST]
hocam spigot 1.8 gm1 yazınca hiçbir şey demiyor.
kick ban vs yazınca hiçbirşey yazmıyor

essentials varsa gm komutu eğer yoksa gamemode 1 komutunu deneyiniz

essentials varsa gm komutu eğer yoksa gamemode 1 komutunu deneyiniz
essentials var pluginlerin hepsini silence gamemode vs çalışıyo plugin yükleyince sanki kodlar siliniyor.Name tagları gelmiyor kitler çalışmıyor

essentials var pluginlerin hepsini silence gamemode vs çalışıyo plugin yükleyince sanki kodlar siliniyor.Name tagları gelmiyor kitler çalışmıyor
essentials protect online felan diyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl