Sol Reklam

Çözüldü Minecraft server skript ufak bir problem yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ssd21

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
120
Yer
çorum
Minecraft
ismetkocak

Discord:

ismetkocak

Merhabalar tiktokta yayın yapıyorum bir skript yazdırdım bir arkadaşa skript oyunda yazdığım zaman çalışıyor ancak serverin cmd konsoluna yazdığım zaman çalışmıyor fotoğraflarda gösterdim oyunda yazdığım da çalışıyor ancak diğer konsolda yazdığımda çalışmıyor konsola farklı birşey mi yazmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz

Ekler

• 12.png
    12.png
    216,4 KB · Görünt.: 77
  • 123.png
    123.png
    203 KB · Görünt.: 87
demek istediginizi birazcık anladım ama skriptte executable by varmı ?

demek istediginizi birazcık anladım ama skriptte executable by varmı ?
on break of stone:
cancel event

on explosion:
cancel event
create a safe explosion of force 2 at event-location
loop exploded blocks:
if loop-block is not stone or tnt:
set loop-block to air
if loop-block is tnt:
set loop-block to air
spawn a primed tnt at the loop-block's location

command /asd [<player>]:
executable by: console and players
trigger:
if arg 1 is set:
loop 100 times:
wait 0.15 seconds
shoot a tnt with speed 0.01

kodları bu şekilde

1691772083179.png
şu kısmı kaldırın hatalı çalışıyor olabilir. (executable by satırını komple silin)

Hocam Cossaw adlı arkadaşımızın dediği gibi executable by: console and players satırını tamamen silin ve yeniden deneyim lütfen çalışırsa veya çalışmazsa mesaj gönderin

Hocam Cossaw adlı arkadaşımızın dediği gibi executable by: console and players satırını tamamen silin ve yeniden deneyim lütfen çalışırsa veya çalışmazsa mesaj gönderin
yorum kasmaktan başka bir amacın yok gibi gözüküyor

biz şuan çalıştırdık skripti sunucuda herşey çalışıyor ancak tikfinity bağlantısında neden çalışmıyor onun çözümünü arıyoruz :) o konuda yardımcı olacak varsa gerçekten ücretli de olsa çok memnun olurum discord adresimden ulaşabilirsiniz

biz şuan çalıştırdık skripti sunucuda herşey çalışıyor ancak tikfinity bağlantısında neden çalışmıyor onun çözümünü arıyoruz :) o konuda yardımcı olacak varsa gerçekten ücretli de olsa çok memnun olurum discord adresimden ulaşabilirsiniz
tikfinity ? tiktok ?

tikfinity ? tiktok ?
şöyle yapabilirsin shifthotkey plugini ile shift + kullanmıcagın bir tuşa atarsın tikfinity ise shift + atadıgın tuşu çalıştırır o atadığın tuşta shifthotkey configinden skriptin komudu olur.

canlar hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdük komut çok uzun olduğundan dolayı tikfinity kabul etmiyormuş şuan komutu kısaltttık ve problem çözüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı