Sol Reklam

Bulundu Minecraft Server - plugin - discord

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ClientedApi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
395
Yer
turkey
Minecraft
ClientedApi

Discord:

acriyo

Merhaba biz bir sunucu açıyoruz ilk sunucumuz fakat kaliteli birşey istiyoruz paramız var fakat elamanımız yok ortaklarım youtuberler
Kartex , Tarık Pasha , Lega ve ben rpg sunucusu açacağız fakat plugincimiz yada discord yönetimine geçecek birisi yok bizde eleman arıyoruz pluginciye para da verebiliriz yeterki işini düzgün bir şekilde yapsın kaliteli bir rpg dungeonlar ile dolu bir sunucu açacağız vds imizi sağlayan firma sponsorumuzdur
rahatlıkla pluginciye gereken çoğu şeyi vericeğim
Bilgi : bizim ile iş yaparsan Para Kazana bilirsin , Yetki Ala bilirsin , tanınırlığın artar.
Bilgi 2 : Sunucuya Yetkili + Discorda Ayriyeten farklı bir yetkili aranır bunlar üst yetkilerdir.
Not : forumun kurallarını çok bilmiyorum Kusura bakmayın yanlış birşey dediysem
Ulaşmak İçin Discordum : Cliented
daha çok ayrıntı isterseniz discord dan ulaşıp sora bilirsiniz

Eki Görüntüle 235659

Merhaba biz bir sunucu açıyoruz ilk sunucumuz fakat kaliteli birşey istiyoruz paramız var fakat elamanımız yok ortaklarım youtuberler
Kartex , Tarık Pasha , Lega ve ben rpg sunucusu açacağız fakat plugincimiz yada discord yönetimine geçecek birisi yok bizde eleman arıyoruz pluginciye para da verebiliriz yeterki işini düzgün bir şekilde yapsın kaliteli bir rpg dungeonlar ile dolu bir sunucu açacağız vds imizi sağlayan firma sponsorumuzdur
rahatlıkla pluginciye gereken çoğu şeyi vericeğim
Bilgi : bizim ile iş yaparsan Para Kazana bilirsin , Yetki Ala bilirsin , tanınırlığın artar.
Bilgi 2 : Sunucuya Yetkili + Discorda Ayriyeten farklı bir yetkili aranır bunlar üst yetkilerdir.
Not : forumun kurallarını çok bilmiyorum Kusura bakmayın yanlış birşey dediysem
Ulaşmak İçin Discordum : Cliented
daha çok ayrıntı isterseniz discord dan ulaşıp sora bilirsiniz

Eki Görüntüle 235659
Hocam yetkili alım konusu galiba bu yanlış yere açılmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı