S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Yaptığım yorum baya içine oturmuş sanırım :P şimdi gündeme getirip cevap veriyorsun ksjafas, çalışmalarına aldığın iyi yorumlar kötü yorum alınca dokunmaya başlamış sana, hazmetmeyi öğren bence. Ayrıca ben ne zaman kendiminkiler çok iyi falan dedim, gökten inmiş olsa gerek bu söz :).Dostum bu kullanıcı önceden jahrein yaptığımız logoyu bu nasıl logo neresi logo diye eleştirmiş kişi ve yaptıklarını çok güzel sanıyor.Ekli dosyayı görüntüle 89662
Tolgu#6844
Teşekkürler gerçekten bazı kullanıcılara fiyatlar pahalı geliyor fakat logolara uğraştığımız süreler ve sadece size özel logolan için fiyatlar bu şekilde.Cidden Çok Güzel Logo Yapıyorsunuz! İşinizi Cidden Seviyorsunuz Heralde. Ama Fiyatlar Biraz Pahalı :(
Tolgu#6844
Teşekkürler.Tek kelimeyle kusursuz, başarılarınızın ve kazancınızın devamını dilerim.
Gündeme getirip mi? Bu forumda değil FG adlı forumda en son cevap verememiştin? noldu.Yaptığım yorum baya içine oturmuş sanırım :;p şimdi gündeme getirip cevap veriyorsun ksjafas, çalışmalarına aldığın iyi yorumlar kötü yorum alınca dokunmaya başlamış sana, hazmetmeyi öğren bence. Ayrıca ben ne zaman kendiminkiler çok iyi falan dedim, gökten inmiş olsa gerek bu söz :).
Hayatta hiçbir zaman konuşmaktan kaçmamışımdır, bahsettiğiniz yerdeki yetkililerden forumda en son ne zaman girmişim sorun bakalım neden cevap alamamışsın :)Teşekkürler.
Gündeme getirip mi? Bu forumda değil FG adlı forumda en son cevap verememiştin? noldu.
Tolgu#6844
Teşekkürler.Bol kazançlar dostum.
survivorsdev
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!