Proje Minecraft Server Launcher'ım ve Web Scriptim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rambocete123

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
58
Minecraft
bayramazanvr

Discord:

rambocete123#5401

Uzun zamandan beridir geliştirdiğim bir projem var ve size tanıtmak istedim. Sıfırdan web scriptini kodladım (kodlamasına daha devam ediyorum) ve en sonunda projemin launcherını kodladım yakın zamanda clinetını kodlayacağım. İyisi ve kötüsüyle her öneriye açığım.

Not: Bu proje açmaya düşündüğüm minecraft serveri için yaptığım projedir.

-Yüklenme Ekranı-
Yüklenme Ekranı.png

-Launcher Güncelliği Kontrolü-
Mevcut Sürüm "20217" ise launcher "20216" sürümündeyse yani eski sürümündeyse güncellemeye yöneltiyor.
Sürüm-Check.png

Sürüm.png

-Son Sürümü İndirme-
Son Sürümü indirmek için İndirme yerine Yönlendiriyor
Screenshot_9.png

-Giriş Ekranı-
Kayıt olduktan sonra giriş yapma yeri
Login Ekranı.png

-Versiyon Seçme Ekranı-
Versiyon Ekranı.png

Not: Web scriptimi güncelleyip tanıtıma sokacağım.

Fontlar çok kötü ve CraftRise'den alarak hiç bir yere varamazsın. Başarılar dilerim.

Fontlar çok kötü ve CraftRise'den alarak hiç bir yere varamazsın. Başarılar dilerim.
Evet, haklısınız fakat geliştirme aşamasında olduğu için böyle bir taslak yaptım. Tasarımda değişiklikler yapılacaktır teşekkürler.

Başarılar dilerim. En son halini görmek dileğiyle...

Tasarım iyi değil hem iyi değil hem de giriş ekranı bölümündeki ikinci fotoğraftaki arka plan çözünürlüğü düşük (sıkışık), launcher olarak iyi gibi duruyor başarılar.

Tasarım iyi değil hem iyi değil hem de giriş ekranı bölümündeki ikinci fotoğraftaki arka plan çözünürlüğü düşük (sıkışık), launcher olarak iyi gibi duruyor başarılar.
Evet haklısınız tasarımı iyi değil onu düzelteceğim teşekkür ederim.

Biraz daha özgünlük ve daha iyi font seçimi ile güzel olacaktır. Güvenlik açıklarını ihmal etme :) Başarılar dilerim sunucunda.

Biraz daha özgünlük ve daha iyi font seçimi ile güzel olacaktır. Güvenlik açıklarını ihmal etme :) Başarılar dilerim sunucunda.
Teşekkür ederim <3 Güvenlik açıklarını kapattım :D

Tasarım ve fontlar düzeltilirse gayet güzel. İş görür.

fontlar hariç güzel onlarda düzeltilebilir birşey zaten emeğinize sağlık :)

güzel olmuş eline sağlık agam

Güncel hali varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl