Minecraft server kurmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybars Özdemir

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
_Oskip_

Discord:

Aybars#5523

Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım ortalamadan fazla plugin - skript bilgim var bir server açmak istiyorum lakin param yok bana destekte bulunurmusunuz ne kadar gönderdiğiniz hiç önemli değil bu ininal barkodum : 4093230200131 gönderen arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum ihtiyacım olmasa böyle birşey yapmazdım.

Bence senin için para biriktirmek en doğru yol olacaktır.

insanlar nereden bilsin senin bilgili olduğunu ve neden sana para atsın? ne kazanacakda sana para atacak ne malum parayı başka bir şey için kullanacağın?

ortalamanın üstündeki bir bilgiye nasıl ulaştın şaşıyorum açıkcası

https://www.mc-tr.com/konu/rutbe-skripti-ariyorum.90539/#post-579899 aternosdan sunucu kurmak ve rütbe skripti ile group manager çakışıyor demek ://

Yanlış anlama ama neden sana para atsınlar ki? Bu zamanda kime güven oluyor? Hemde böyle bir mevzuda...

Reis sana bir tavsiye madem pl ve sk bilgin var paket hazırla ama düzgün paket olsun yani çalıntı falan değil. Bu paketi satarak kazandığın parayla server açabilirsin. pl paketi alanlar çok azıcık araştırmayla alıcı bulabilirsin.

Java bilgin varsa veya Skript Hamza var mesela adam Skript kodlayip satıyor sende o tarz bişi yapsana demokrasi de cağreler tükenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl