Yormok#5037
Bunları araştırdım daha sonra ne yapmalıyım?Öncelikle oyuncular ne tür oyunlardan nasıl şeylerden keyif alır bunları öğren diğer işler sona kalsın :)
lavingxd
Bütçeni genişletmelisin öncelikle bu piyasada iyi bir yerlere gelmek istiyorsan tecrübe ve para çok önemli en az 300-400TL paran cash olması gerek. Ve tecrübe, tecrübe en önemli etken bir minecraft sunucusu açıyorsan bu işe aylarını belkide yıllarını vermen gerek 7 yıldır Minecraft PE zamanından beri bu oyunu oynuyorum ve hala bilmediğim bazı şeyler var kısacası şunu söyleyebilirim eğer paran tecrübenden daha baskınsa sunucu acmayı öğrenip mc-tr deki paket yapan takımlara belirli bir ücret karşılığında para vererek; paket yaptırıp. Daha sonrasında uygun ve kaliteli bir hosting'ten bonkör bir sunucu alıp 1 belki 2 ortakla bu işe girmelisin. Bu işte yeni olduğun için karşına engeller çıkacak. Belki dolandırılıcaksın, belki sunucu tutmayacak ama bunlar senin için hep tecrübe olacak benim için oldu ve iyiki oldu.Bunları araştırdım daha sonra ne yapmalıyım?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!