Çözüldü Minecraft Server işine girmek istiyorum nereden başlayabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkeDenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkeDenix

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Denix_w
Bir süredir sunucu işlerine girmek istiyorum bolca vaktim var ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Discord= SM1#0032

Canım öncelikle bu piyasadaki sunucuları incele. Sunucular ne üzerine ne daha çok oynanıyor. Eğer paket yapımı konusunda bilgin yoksa en iyi yapımcıları bulmak için uğraşmalısın. Sonrasında sunucuda çıkabilecek sorunlara sabırlı ve dirayetli olup çözüme odaklanmalısın. Ayrıca bu sektörde adını duyurmak için paraya ihtiyacın olucaktır eğer nakit konusunda bir sorunun yoksa ve ciddi anlamda işler düşünüyorsan ulaşabilirsin konuşuruz detaylı yardımcı olmaya çalışırım

Yormok#7231

Öncelikle oyuncular ne tür oyunlardan nasıl şeylerden keyif alır bunları öğren diğer işler sona kalsın :)

Oculeth diye bir yer var vdsleri gayet kaliteli.

Bunları araştırdım daha sonra ne yapmalıyım?
Bütçeni genişletmelisin öncelikle bu piyasada iyi bir yerlere gelmek istiyorsan tecrübe ve para çok önemli en az 300-400TL paran cash olması gerek. Ve tecrübe, tecrübe en önemli etken bir minecraft sunucusu açıyorsan bu işe aylarını belkide yıllarını vermen gerek 7 yıldır Minecraft PE zamanından beri bu oyunu oynuyorum ve hala bilmediğim bazı şeyler var kısacası şunu söyleyebilirim eğer paran tecrübenden daha baskınsa sunucu acmayı öğrenip mc-tr deki paket yapan takımlara belirli bir ücret karşılığında para vererek; paket yaptırıp. Daha sonrasında uygun ve kaliteli bir hosting'ten bonkör bir sunucu alıp 1 belki 2 ortakla bu işe girmelisin. Bu işte yeni olduğun için karşına engeller çıkacak. Belki dolandırılıcaksın, belki sunucu tutmayacak ama bunlar senin için hep tecrübe olacak benim için oldu ve iyiki oldu.

İyi Forumlar Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl