Minecraft Server Icın Nasıl Web Sitesi Kurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Arkadaslar Merhaba Benım Bır Mınceraft Serverım Var Onun Icın Site İstiyorum Ucretsız Yapanlar Var Bana Yardımıc Olacak Varsa Yazabılır sıteden vıp alacaklar spawner alacaklar kayıt olacaklar gıbı yardım edersenız sevınırım ıyı forumlar

Website scripti alman lazm onun için. Eğer hostingini Batihost'tan alırsan ilk ay ücretsiz, 2. ay ve sonrasında aylık ek 5tl ile sana website kurabilirler.

coook tesekkur ederım ama adamlar ucretsız mınecraft sıtesı kuruyo onu naısl yapcaz web scripti nerden bulucam baan kurabılırmısın ?

coook tesekkur ederım ama adamlar ucretsız mınecraft sıtesı kuruyo onu naısl yapcaz web scripti nerden bulucam baan kurabılırmısın ?
Dediğim gibi eğer Batihost'tan alırsan onlar sana websiteyi kurup kendi scriptlerini yüklerler içine. Senin hiçbir şey yapmana gerek kalmaz.

ucretsızmı ama ?

İlk ay ücretsiz, ikinci ay ve sonrasında sunucu kirana ek 5TL ödüyorsun.

ıkıncı ay ve sonrası hep 5 tl demı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

her ay 5 tl mı yoksa bır kezmı

pekı cook saol yardımcı oldun gercekten <3

script için makinene appserv yada xamp kurup yapabilirsin

ben bılmıyorum sen yapabılırımsın benbım ıcın

Profil fotoğrafında "Skripter - Builder - Pluginer" yazıyor, koskoca kalite fark yaratır damgasını kendine vurmuş multi-kişilikli bir insan olarak bunu yapabilmen gerekmekteydi. :coolstorybob:

pekı yapamıcaksan kardesım yapaam desen anlarım bos bos konusmana gerek yoktu

YouTube da bir sürü video var bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl