Çözüldü Minecraft script eventlerini tanımıyor lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Relion

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Relion

Discord:

Kirito#0928

script.PNG
script2.PNG

Arkadaşlar script öğrenmeye çalışıyorum videolarda izliyorum eventleri çatur çutur yapıyorlar ama bu minecraftta scriptim eventleri algılamıyor anlamıyor hiçbir zaman on join yerine joining connect vs ne varsa yazdım algılamadı hatta scripti yükledim kendi içinde scriptleri vardı onlardan birini çalıştırdım başındaki "-" yi silerek o scriptte on bilmem ne eventi vardı onu da kabul etmedi kendi scriptindeki eventi bile kabul etmiyor eventsiz scriptleri kabul ediyor da eventleri hiç anlamıyor cant understand this event diyor bunu nasıl çözebilirim? sürüm 1.8.8

Skript sürümünde bir sıkıntı vardır muhtemelen.

Minecraft sunucuna en uygun skript versiyonunu indirmek için bana tıkla.

Kod:
on join:
    send "Hoş geldin kanka" to player

Stop kullanmana gerek yok. Ayrıca video izleyerek değilde forumda bulunan skript rehberlerine bakarak skripti en iyi şekilde öğrenebilirsin.

Forumdaki skript rehberlerine bakmak için bana tıkla.

Discorddan ekledim normalde ben plugin dosyasına 3 jar atıp başlatıyodum verdigin linkte 2 zip 1 dosya var bir de bazı sorularım olucak discord arkadaşlık istegimi kabul eder misin? Kirito#0928

Üzgünüm. Discord üzerinden destek vermiyorum.

İndirmen gereken jar:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3 dosyayı da güncelledim ama oyuna girdigimde skript plugini çalışmıyordu sizin verdiğiniz linkteki skript jar ı attım malesef tanıyamadı heralde çalışmadı script eski scriptimi geri koydum çalışıyor ama eventlerı yine algılamıyor özetle skquery ve skrayfall güncelledim ama verdigin script 1.8.8 sürümünde çalışmadı :(

Son düzenleme:
hepsini güncelledim skrayfall ve skquery verdigin linkten scripti de güncelledim ama şuan serverde /sk reload all yapıyorum komut bile çıkmıyor :D daha da bozdum herhalde

şimdi sunucuyu kapatıp aç sonra asla ve asla /sk reload all komutunu kullanma.

şimdi sunucuyu kapatıp aç sonra asla ve asla /sk reload all komutunu kullanma.
Verdigin scripti indirdim açtım serverde skript komutlarını kullanamıyorum /sk yazınca hiçbir şey olmuyor sk reload all yazınca ve sk reload sk ismi yazıyorum deniyorum hiçbir şey yazmıyor chatte
script.PNG

Verdigin scripti indirdim açtım serverde skript komutlarını kullanamıyorum /sk yazınca hiçbir şey olmuyor sk reload all yazınca ve sk reload sk ismi yazıyorum deniyorum hiçbir şey yazmıyor chatte
Ekli dosyayı görüntüle 75192

Aşağıdaki komutları sırasıyla yazıp ekran görüntülerini buraya atar mısın?

- /ver
- /ver skript

Aşağıdaki komutları sırasıyla yazıp ekran görüntülerini buraya atar mısın?

- /ver
- /ver skript

iki komutu birden yazdım ve bunları yazdı umarım çözerim senide uğraştırdım kusura bakma :D
script.PNG

Sunucuyu kapatıp aç. Açıldıktan sonra latest.log'u buraya at. Loglarını inceleyelim.

Birde skQuery 3.6.0 * indirir misin.

Ekli dosyayı görüntüle 75125Ekli dosyayı görüntüle 75127
Arkadaşlar script öğrenmeye çalışıyorum videolarda izliyorum eventleri çatur çutur yapıyorlar ama bu minecraftta scriptim eventleri algılamıyor anlamıyor hiçbir zaman on join yerine joining connect vs ne varsa yazdım algılamadı hatta scripti yükledim kendi içinde scriptleri vardı onlardan birini çalıştırdım başındaki "-" yi silerek o scriptte on bilmem ne eventi vardı onu da kabul etmedi kendi scriptindeki eventi bile kabul etmiyor eventsiz scriptleri kabul ediyor da eventleri hiç anlamıyor cant understand this event diyor bunu nasıl çözebilirim? sürüm 1.8.8

75194

75195

Notepad++'ta skripti yazdıktan sonra kaydetmemişsin, bu sebepten ötürü eski kod hata vermeye devam etmiş. Notpad++'ı açıp bu skript dosyasına gelip ctrl+s ile yada sol üstteki kayıt tuşuyla skripti kaydediniz ardından sunucuya girerek /sk reload bum yazınız.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
PaperSpigot 1.8.8'i kur.
CraftBukkit ne ya? Onunla sunucu açabilmen mucize. Senin attığın şeylere bakmadan boş boş konuşanlara da aldırma.

Ekli dosyayı görüntüle 75194

Ekli dosyayı görüntüle 75195

Notepad++'ta skripti yazdıktan sonra kaydetmemişsin, bu sebepten ötürü eski kod hata vermeye devam etmiş. Notpad++'ı açıp bu skript dosyasına gelip ctrl+s ile yada sol üstteki kayıt tuşuyla skripti kaydediniz ardından sunucuya girerek /sk reload bum yazınız.
Yorumun için teşekkür ederim doğru ss lerde karışıklık yapmışım ama emin ol sonradan kaydedip denedim on join veya başka hiçbir eventi kabul etmiyor dedigim gibi skript indirdigimde bir örnek scriptler vardı birtanesini açtım içinde event komudu vardı onu aktifleştirdim kendi içinde olan eventi bile kabul etmedi özetle bir yanlışlık yaptm sslerde ama düzeltsem de algılamıyor eventleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl