Sol Reklam

Rehber Minecraft Ruh Kumu Vadisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.

Discord:

Sensei#7806

Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
595
Elmaslar
574
Puanlar
8.420
Yer
Adana
Minecraft
SenseiMC
soulsandvalley.png


Bir Nether Biyomu Olan ''Ruh Kumu Vadisi'' Gezime Katılmak İstermisin?
Hazırsan başlıyoruz.

Bu güzelim Nether biyomunun adı Ruh Kumu Vadisidir, Nether bölgesini bölen kocaman bir Nether biyomudur. Bu Nether biyomu ana olarak Ruh Toprağı ve Ruh Kumundan meydana gelmektedir. Bu biyomda oldukça fazla çakıl lekesi görebilirsiniz. Yüzey kısmında ruh ateşi, koyu kırmızı kökler ve fosiller bulabilme şansınız oldukça fazladır. Bu biyoma özel olarak bir sis vardır ve bu sisin rengi Camgöbeği rengidir. Yerden tavana doğru uzanan bazalt sütunlar bulma şansınız oldukça yüksektir. Bundan farklı Nether biyomlarında da olduğu gibi bu Nether biyomunda da Magma blokları ve açık ve kapalı olmak üzere lav yayları bulunabilme şansınız bir hayli yüksektir. Bu biyomda Ghast görme şansınız aşırı derecede yüksek olmasıyla beraber pek uğramamanız gerektiği Nether biyomlarından birisidir. Nether kuleleri de bu büyüleyici Nether biyomunda görebileceğiniz şeylerdendir.. Ghastlar, İskeletler, Striderler ve Endermenler Ruh Kumu Vadilerinde ortaya çıkabilirler, Bu büyüleyici Nether biyomu oldukça ürkütücüdür bu yüzden sakının. Bu biyom muhtemelen bir başka Nether biyomu olan Bazalt Deltalarına bağlıdır.

ruhkumu vadisi.png

Ruh kumu Vadileri genellikle beş tane katmana sahiptir, bazıları sonraki katmana giden yollara sahip olabilir. Genellikle bu katmanlar, bazenleri tehlikeli olabilir buna dikkat etmeyi de sakın unutmayın. Bazı Ruh Kumu Vadileri toplamda altı veya yedi katmana kadar çıkabilir. Çoğu Ruh Kumu Vadisi 4 veya 5 katmana sahiptir. Ruh Kumu Vadileri gerçekten muazzam bür büyüklüğe sahiptir ve hepsini keşfetmek oldukça zordur, bu yüzden Ruh Kumu Vadilerini geçmek istiyorsanız bir çift Elytra'ya sahip olmanız önerilir. Tavandan lavlar gelebilir dikkat etmeyi unutmayın. Unutursanız Chatte ''-isminiz- lavda yüzmeye çalıştı.'' mesajını alabilirsiniz.

Şimdi siz Ruh Toprağını'da merak edersiniz

Doğal olarak Ruh Kumu Vadilerinde bulunan blok Ruh Toprağı, yeni Nether güncellemesi ile yeni gelen oldukça güzel bir bloktur. Nether güncellemesi (1.16) sürümü ile beraber bize sunulan bir zorluk ile sadece Ruh Kumu Vadisinden bu bloka sahip olabileceğiz. Zaten sadece Nether biyomlarında bulunan blokların çoğu 1.16 Nether güncellemesinde gelmiştir. Bu blokla Wither yapabiliriz. Yapımı aşırı kolay olmakla beraber, 2 blok Ruh Toprağını üst üste koyup 2 yana da Ruh Toprağı konulup üst taraftaki 3 yere de Wither Kafası konulması lazımdır. Aslında bu demek oluyor ki yapımı oldukça basittir.
 
Son düzenleme:
S

sooply

Ziyaretçi
Çok basit yazım hataları yapıyorsun fakat düzeleceğine inanıyorum. Ellerine sağlık, bilgi verici bir konu.
 

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.

Discord:

Sensei#7806

Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
595
Elmaslar
574
Puanlar
8.420
Yer
Adana
Minecraft
SenseiMC

AlperenX3

❤️

Discord:

alperentr

Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
3.098
Elmaslar
1.271
Puanlar
11.785
Yer
İzmir
Minecraft
Artgum
1.16 çıktığından beri ruh kumu ve ruh kumu vadisini merak ediyordum daha hiç bakmadım ama sayende öğrenebildim teşekkürler güzel konu olmuş eline sağlık,
 

Club Mineriel

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Cavalry#5436

Katılım
28 Temmuz 2020
Mesajlar
25
Elmaslar
11
Puanlar
1.980
Yaş
49
Minecraft
Cavalry
Çok bilgilendirici bir konu eline sağlık
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Tarihi Nether kalıntılarının olduğu bu bölgeyi gerçekten çok seviyorum. Ayrıca bilmeyen arkadaşlar için de baya bir yararlı konu olmuş :P ☕
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı