Zwerg
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- Zwerg
Discord:
onurbeyx
Merhaba!
4 yıldır RP sektöründeyim. Uzun bir süredir yani 5 yıldır RP'ye hayranlık ve ilgi duyuyorum. Şahsen kendime ait kaliteli bir RP sunucum var. Minecraft'ta roleplay yeterince ilgi görmüyor malesef. Bende bu durumu düzeltmek adına RP kurmak isteyen herkesin arkasındayım. İsteyen herkese yardım edeceğim. RP kurmak isteyen kişiler discord üzerinden (onurbeyx) bana ulaşabilir. Her alanda yardımcı olmaya çalışacağım.
Size Neler Sağlayacağım?
- Sunucu Kurmak için En İyi Hostingi Bulma
- Sunucu Sürümü Seçme ve Optimizasyon
- RP Hakkında Eğitim & Tanımlama
- RP Sunucusu Kurmak İçin Gereken Pluginleri Kurmak ve Ayarlamak
- Size Özel Küçük & Orta Çaplı Özel Plugin Kodlama
- Reklam Yapma Hakkında Rehber
- Skript Eklentisi İle Ufak Sorunları Gİderme Rehberi
- Oyuncu Yönetimi & Rehberliği Rehberi
- Konsept & Harita Seçiminde Yardım
Peki Neden Bu Yardımı Ücretsiz Yapıyorum?
Minecraft'ta RP sunucularının bir akım olmasını istiyorum, RP'yi tekrardan canlandırmak ve SkyBlock, Towny gibi oyun modlarının seviyesine taşımak istiyorum. Kendi başına zorlanan, yeterli teknik bilgisi olmayan herkese yardım ederek RP'yi daha hızlı yaymak istiyorum. Son zamanlarda Minecraft'ta RP ilgi görmeye başladı ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
4 yıldır RP sektöründeyim. Uzun bir süredir yani 5 yıldır RP'ye hayranlık ve ilgi duyuyorum. Şahsen kendime ait kaliteli bir RP sunucum var. Minecraft'ta roleplay yeterince ilgi görmüyor malesef. Bende bu durumu düzeltmek adına RP kurmak isteyen herkesin arkasındayım. İsteyen herkese yardım edeceğim. RP kurmak isteyen kişiler discord üzerinden (onurbeyx) bana ulaşabilir. Her alanda yardımcı olmaya çalışacağım.
Size Neler Sağlayacağım?
- Sunucu Kurmak için En İyi Hostingi Bulma
- Sunucu Sürümü Seçme ve Optimizasyon
- RP Hakkında Eğitim & Tanımlama
- RP Sunucusu Kurmak İçin Gereken Pluginleri Kurmak ve Ayarlamak
- Size Özel Küçük & Orta Çaplı Özel Plugin Kodlama
- Reklam Yapma Hakkında Rehber
- Skript Eklentisi İle Ufak Sorunları Gİderme Rehberi
- Oyuncu Yönetimi & Rehberliği Rehberi
- Konsept & Harita Seçiminde Yardım
Peki Neden Bu Yardımı Ücretsiz Yapıyorum?
Minecraft'ta RP sunucularının bir akım olmasını istiyorum, RP'yi tekrardan canlandırmak ve SkyBlock, Towny gibi oyun modlarının seviyesine taşımak istiyorum. Kendi başına zorlanan, yeterli teknik bilgisi olmayan herkese yardım ederek RP'yi daha hızlı yaymak istiyorum. Son zamanlarda Minecraft'ta RP ilgi görmeye başladı ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.