Çözüldü Minecraft root tag must be a named compound tag HATASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teymen06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teymen06

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

Teymen#1257

Minecraftda sunucu açtım sonoyuncu launcherdan sonoyuncu sunucusuna vs. girebiliyorum kendi sunucuma girmek istediğimde böyle hata alıyorum sürüm 1.8

Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba,

Başka bir Launcher ile sunucunuza girebiliyor musunuz?

Eğer sunucunuz Premium üyelere özel değilse server.properties dosyasından online-mode seçeneğini false olarak değiştirin.

Eğer sunucunuz Premium üyelere özel değilse server.properties dosyasından online-mode seçeneğini false olarak değiştirin.
yok pardon öyle yapınca oldu çok teşekkür ederim. peki son oyuncudan girememe sebebim nedir önceden giriliyordu bügun sabah giriliyordu.

yok pardon öyle yapınca oldu çok teşekkür ederim. peki son oyuncudan girememe sebebim nedir önceden giriliyordu bügun sabah giriliyordu.
Bugün bu konuya dair forumda 1 konu daha açıldı, sorun SonOyuncu taraflı olabilir.

Bugün bu konuya dair forumda 1 konu daha açıldı, sorun SonOyuncu taraflı olabilir.
tek oyunculu kısmıda kalkmış galiba neyse testlerimde burdan devam ederim tekrardan çok teşekkür ederim geceniz iyi olsun.

tek oyunculu kısmıda kalkmış galiba neyse testlerimde burdan devam ederim tekrardan çok teşekkür ederim geceniz iyi olsun.
sonoyuncu launcher ayarından dolayı giremiyorsun kolaylıkla kendi sunucu dosyalarından düzeltilebiliyordun (güncelleme gelmediyse) bilen birisi yardımcı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl