Tasarım MineCraft Rİg 10/? Puan Verirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

müprig.png

Çalınması,kullanılması,paylaşılması YASAKTIR !

NOT:
Bilerek göz eklemedim. Gözü Photoshop dan ekleyeceğim.

Keşke üstüne çizgi mizgi bişeyler ekleyip çalınmasını az da olsa engelleseydin. Çalabilirler. Eline sağlık, çok güzel olmuş göz eklenince daha da güzel olacağını düşünüyorum. 9/10

Keşke üstüne çizgi mizgi bişeyler ekleyip çalınmasını az da olsa engelleseydin. Çalabilirler. Eline sağlık, çok güzel olmuş göz eklenince daha da güzel olacağını düşünüyorum. 9/10
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Çalarlarsada haram olsun ne diyeyim, ama MC-TR deki insanların çoğu temiz insanlar çalmazlar. :)

8/10 kanatlar biraz uyumsuz gözükmüş gibi

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, fakat uyumsuzluğunu giderebilmek için yapabileceğim birşey var mı ?
Çok anladığım bir konu değil sadece gördüğüm kadarıyla söyledim yani pek bir önerim yok ama başka bir kanat koyabilirsin ender ejderhası kanadı yine ama farklı bir model veya her ne deniyorsa.

Çok anladığım bir konu değil sadece gördüğüm kadarıyla söyledim yani pek bir önerim yok ama başka bir kanat koyabilirsin ender ejderhası kanadı yine ama farklı bir model veya her ne deniyorsa.
Tamam önerin için teşekkür ederim :) renk belirtebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl