Tasarım MineCraft Reklam Banner Gif Tasarımı v3 | Photoshop CS6 Gif Nasıl Yapılır Görselli Anlatım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eren Kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.070
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal 50 TL - Orta Seviye 75 TL - Profesyonel 100 TL benimki 100 TL lik referansları

Çılgın Oyuncu
SansorCraft
THE Maziler
AreoNW
Patron Kral
MineLiveNw
RownCraft
AnotoliaNW
MarmaraNW

MineCraft Evi Youtube

Sunucumu Referans Olarak Göstermen İlginç Senden Ürün Falan Almadım.

Sunucumu Referans Olarak Göstermen İlginç Senden Ürün Falan Almadım.

konuyu tam okursan cahillini anlayacaksın

NyksQQ dedi:
Logonu Creative Spects yapmış ne kadara yaptı
Normal 50 TL - Orta Seviye 75 TL - Profesyonel 100 TL benimki 100 TL lik referansları

Çılgın Oyuncu
SansorCraft
THE Maziler
AreoNW
Patron Kral
MineLiveNw
RownCraft
AnotoliaNW
MarmaraNW

MineCraft Evi Youtube

nabalım senin gibi cahiller nerden ne aldığınıda bilmiyo yazık

Photoshop dan yapılan animasyonları pek doğru bulmuyorum şahsen.Göze hitap etmiyor yani. Eğer AfterEffects ile yaptıklarımdan bir örnek istersen atabilirim buraya.

Photoshop dan yapılan animasyonları pek doğru bulmuyorum şahsen.Göze hitap etmiyor yani. Eğer AfterEffects ile yaptıklarımdan bir örnek istersen atabilirim buraya.

Yaw neden cahiller geliyor şu konuyu okuyon abi okuyun after effects yapmak her baba yiğidin işi değil bu forumda photoshop bilen çok kişi var ve daha kolay geliyor ha diyo sanki ben bundan iyisini after effects ten yapıp paylaşırım yaparsan helal olsun.

Dostum bence ne iş yaptığını bilmediğin insana cahil deme. Bak sen bunları yapıyorsan başlangıçtasın. Ben sadece sana program önerdim daha kaliteli yapabilmen için. Niye ülkenin yarısı gergin abi.

Photoshop'tan gif yapmak Paint'le logo yapmaya eşdeğer. Neden tüm yorum yapanlara cahil demişsin hiç anlamadım, sonuçta bilmediğin bir şey öğretiliyor sana. Eğer gif ile uğraşmak isterseniz boş verin Photoshop'u, After Effects öğrenin. Buna harcayacağınız zamanı AE'ye harcayarak daha geleceği açık bir program kullanmış olursunuz.

Yaw neden cahiller geliyor şu konuyu okuyon abi okuyun after effects yapmak her baba yiğidin işi değil bu forumda photoshop bilen çok kişi var ve daha kolay geliyor ha diyo sanki ben bundan iyisini after effects ten yapıp paylaşırım yaparsan helal olsun.
cahil dediğin kişinin yaptığı işleri bilmeden konuşuyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl