Minecraft RAM ve HOSTİNG önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bytgrl34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.543
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytgrl34

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4

Discord:

Toledo#8735

Selamlar
+120 kişilik SkyBLOCK sunucusu açmayı düşünüyorum yaklaşık 1 aydır sunucuyu düzenledik ve yakın zamanda açıcaz.
aklımda keyubu ve batucloud var .. sizin önerdiğiniz hosting ve kaç gb RAM olması gerekli öneriliriniz varmı.. neler önerirsiniz?

Selamlar
+120 kişilik SkyBLOCK sunucusu açmayı düşünüyorum yaklaşık 1 aydır sunucuyu düzenledik ve yakın zamanda açıcaz.
aklımda keyubu ve batucloud var .. sizin önerdiğiniz hosting ve kaç gb RAM olması gerekli öneriliriniz varmı.. neler önerirsiniz?
Hosting olarak batucloud iyi diyorlar (rabisu kullanıyorum) , ram olarak 120 den fazla kişi gibi bir sayı tahmin ediyorsanız 16GB tavsiyemdir

Selamlar
Keyubu xeon 12-16gb

SunucuVadisi kullanıyorum. 5GB Xeon sunucuda +100 gördüm.
Oraya uğrayabilirsin. 10GB işini görecektir. (tabi paketin optimizeliyse)

120 kişilik skyblock sunucusu için 16 GB öneririm hosting olarak anadoluhost ile çalışıyorum öneririm ddos koruması cidden kaliteli hizmetleri çok hızlı. Ayrıca ddos korumasını denemek isteyenler sunucuma saldırabilir hiç bir sorun yoktur :)

Keyubuda şu sıralar fazla kesinti yaşandı ama "FireWall"larını geliştirdiler DDoS saldırılarınıda gayet iyi engelleyen korumaları var
Xeon işlemci +120 Aktif için 12-16 Gb yeterli olacaktır, ayrıca Ryzen 9 +120 Aktif için ise 6-8 Gb yeterli olabilir.

keyubu veya rabisu diğer firmalarda destek sorununu iliklerine kadar yaşarsın.

Test amaçlı AnadoluHost kullanıyorum. Gayet memnunum ve öneririm. Destek kısmında sorun yaşamadım en geç 3-5 saatte cevap geldi.

Onerileriniz icin tesekkurler

Ben Avrupa lokasyon amazondan alıyorum 8 liraya 32 gb ram veriyorlar fakat Türkiye lokasyon olmasını istiyorsanız Batucloud en iyisi benim görüşüm olarak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl