Minecraft - ProjectKorra Addon - HeatView

ChiaX

xo xo Gossip Girl
Elmaslar
336
Discord İzni
Minecraft
ChiaX

Discord:

ChiaX#6271

HeatView - ProjectKorra Addon Plugin
Hepinize selamlar, bugün sizlere yapmış olduğum bir addon eklentisini tanıtmak istiyorum. Spesifik kitle Avatar sevenlerdir. Tüm "AVATAR" sevenler buraya toplansın ?

HeatView - Genel Anlatımı
Türkçe'de Isı Görüşü/Görünümü anlamına gelen bu yeteneğimizin öncelikle bulunduğu element, Ateştir. Hepimizin bildiği üzere Avatar'da bulunan 4 ana element olan: Toprak, Ateş, Hava ve Su için çeşitli alanlarla çeşitli eklentiler çıkmaya devam ediyor. Ben de bu işe dahil oldum ve sizler için indirmesi ve kullanması tamamen ücretsiz bir ateş yeteneği kodladım. Şimdi ayrıntı zamanı!

HeatView Hakkındakiler

Evet, Avatar'da sadece güçlü ateş bükücülerin yapabildiği bir bükme stili olan bu yeteneği aktifleştirmek için "Shift" tuşuna basıyorsunuz. Tuşu uzun tutmanızda gerek yoktur, tek bir saniyelik tıklayış kesinlikle yeterli olacaktır. Bu yetenek aktifleştiğinde, bulunduğunuz mesafeden 10 yarıçap uzunluğundaki her canlının(kurt, koyun, zombi, başka bir oyuncu) ısısını görürsünüz. Hatta ve hatta araada bir duvar olsa bile! Ne de olsa, duvarlar veya diğer opak maddeler buna engel değildir. 5 saniye boyunca ısısını görüp hedefinize arkadan saldırmanız için şansınız var. Çabuk olun derim!

HeatView İçin Gerekli Eklentiler & Kütüphaneler ve Sürümleri
Sizler için gerekenleri liste haline getirdim. Buyurun;

Görüşmek Üzere, Yorumlarınızı Bekliyorum!

Birkaç resim ile süslesen hiç fena olmazdı aslında. Diğer eklentilerini dört gözle bekliyorum!

Birkaç resim ile süslesen hiç fena olmazdı aslında. Diğer eklentilerini dört gözle bekliyorum!

Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum. Evet, haklısın bu arada. Birkaç resim fena olmaz. Boş olduğum bir ara ekleyeyim.:evet:

güzel bir çalışma ellerine sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl