Minecraft Premium Site Vergi Levhası gerekirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoruCanavarı1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar Minecraft premium , discord Nitro, spotify pre ve steam key satacağım bir site kuracam bunun için vergi levhası şartım vergi levhası gerekiyor mu
Çok acil yardımcı olun.

Bir premium sitesi şöyle yazmış:
Satış başı %18 KDV ödenmektedir.
Ve vergi levhaları da mevcut.
Yani legal olarak satış yapmak istiyorsan evet vergi vermen ve vergi levhası mecbur sanırsam.

Yanlış değilsem sanal poslar sizin yerine vergi ödüyor ama konuyu bilen birileri illa olacaktır.Beklemeni öneririm.

Konu hala çözüme ulaşmadı lütfen yardım edin.

Google’dan araştırdınız mı ama bence gerekmiyor.

Pek elde tutulacak birşey bulamadım.

Konuyu bilen arkadaşlar senle ilgilenecek @voîd?dev arkadaşımız website ile uğraşıyor bakalım o ne diyecek.

Halan konu açıklığa varmadı yardım edin.

Website uzmanları sana yardımcı olacaktır umarım.

Merhaba, @SoruCanavarı1.

Öncelikle satış yapabilmen için bir alt yapı kullanman ve entegrasyon etme gerekiyor.
Bir satış gerçekleştirdiğinde, kullandığın alt yapı kendisi için vergisini ödüyor ve sizden komisyon kesiyor. Seninde vergi levhanın ve fatura kesmen gerekiyor. Fatura kesmediğin sürece illegal işlem olacaktır.

İyi forumlar.

Öncelikle merhaba
Belirli bir kazanca kadar vergi levhası gerekmiyor, ama sınırı geçtikden sonra vergi levhası almak şart.

Satış yapmak yerine bağış toplayın, bağış yapana hediye alma şansı tanıyın; çoğu minecraft sunucularında ve sitelerde de bu oluyor mesela ama yasal olarak doğru mu hiçbir fikrim yok

Sanal pos şirketleri sizin yerinize verginizi ödüyor diye biliyorum

Gittigidiyorda bile belli bir kazanca kadar vergilevhasız satış yapabiliyorsun, bir yerden sonra gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl