Çözüldü Minecraft premium hesaplarına giremiyorum (MAC)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xLinLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xLinLord

Fırında Isıttığım İlk Taş
Hosting Görevlisi
Elmaslar
34
Minecraft
xLinLord

Discord:

SakuraFX#0001

Merhaba ben minecraft premium hesaplarına giremiyorum nedeni ise daha önceden mcleak kullandığım için olduğunu düşünüyorum aşağıdaki konudada öyle olmuş aynısı bendede oldu fakat ben mac kullanıyorum bu konudada çözümü var fakat windows için. mac için ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar

Orjinal Minecraft Launcher değiştiği için sadece windows mağazasından yükleniyor o yüzden Mac'e özel bir launcher olduğunu düşünmüyorum sanırım nafile.

Orjinal Minecraft Launcher değiştiği için sadece windows mağazasından yükleniyor o yüzden Mac'e özel bir launcher olduğunu düşünmüyorum sanırım nafile.
yok minecraft launcher iniyiyor hatat diğer arkadaşımda giriyor ama ben mcleak kullanmıştım daha önceden o yüzdne girmiyor

yok minecraft launcher iniyiyor hatat diğer arkadaşımda giriyor ama ben mcleak kullanmıştım daha önceden o yüzdne girmiyor
Tekrar MCLEAK indir ve Normal Launcher haline getirebilirsin o zaman denedin mi ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl