Çözüldü MineCraft Port Açamıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SedatTR

ok
Elmaslar
158
Minecraft
SedatTR

Discord:

SedatTR#8666

Merhabalar MC-TR ailesi. Ben minecraft port açmak için herşeyi yapıyorum ve sunucuyu açtığım zaman PortChecker'den bakınca açık diyor. Ama hiçbir şekilde giremiyorum girdiğim ip ise ipchicken'den bakıyorum. Modem: HG658 V2. Ama önceden (modem'e reset atmadan önce) giriliyordu şimdi giremiyorum. Sonra 192.168.1.1'e girerken adını ve şifresini yazınca Varsayılan oturum açma parolası diyor ama admin password gibi adlarla girilmiyor yani farklı. Bana yardım edene sonsuz teşekkürler. Eğer çözüm bulamazsam reset atıcam.
YAZDIĞIM PORT:
Port1.png

GİRİŞ:
Foto2.png

PORT CHECKER:
Foto3.png

Sunucuya giriş yaparken kullandığınız IP adresini localhost olarak deneyebilir misiniz?

Bedava server kuracağına git batihost'tan server al.

Bedava server kuracağına git batihost'tan server al.
Ben zaten Batihost'dan alacağım ama neden denemeden açayım ki? Boşa zamanlarım gidebilir bazı hataları çözene kadar + benim sorduğum sorularla alakalı değil senin yorumun. Mesela batihostdan aldım denemeden, TPS 15? nolacak değil mi?

Ben zaten Batihost'dan alacağım ama neden denemeden açayım ki? Boşa zamanlarım gidebilir bazı hataları çözene kadar + benim sorduğum sorularla alakalı değil senin yorumun. Mesela batihostdan aldım denemeden, TPS 15? nolacak değil mi?

Dene bakalım inşallah iyi sonuç alırsın.

Windows Konsolunda netstat -an komutunu çalıştırarak portların açıklığını test et.
Arkadaşlarına vereceğin IP adresini de internete what is my ip yazarak bulduğun ip adresini ver.

Windows Konsolunda netstat -an komutunu çalıştırarak portların açıklığını test et.
Arkadaşlarına vereceğin IP adresini de internete what is my ip yazarak bulduğun ip adresini ver.
netstat -an yazdım ama 3 bölüm var Local Address , Foreign Address ve State bunlardan hangisi bide IPV4'e mi bakmam lazım yoksa sonundaki 25565'e mi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

0.0.0.0:25565 yazıyor TCP diye bide LISTENING yaziyor

superonline bende kullaniyorum yapmiştim eskiden araştirip discord ekle anlatayim Discord:LeBlach#0208

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl