Çözüldü Minecraft Pluginlerin Servere Girince Yazısı (detay konuda)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.008
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

arkadaşlar benim serverim var minecrafta şimdi mesela plugin yükledikten sonra servere giriş yaptım o pluginin ismi falan ingilizce şeyler versiyonunu falan sitesini söylüyor bunu nasıl kaldırıyoruz acaba? kaldıranları gördüm ama bilmiyorum bunun içim soruyorum

arkadaşlar benim serverim var minecrafta şimdi mesela plugin yükledikten sonra servere giriş yaptım o pluginin ismi falan ingilizce şeyler versiyonunu falan sitesini söylüyor bunu nasıl kaldırıyoruz acaba? kaldıranları gördüm ama bilmiyorum bunun içim soruyorum
O mesaj oplarda çıkıyor sadece eğer oplardada kalkmasını istiyorsanız araştırırım

mümkünse oplardada göstermesin yapabilirmisin?

aga aynen erenin dediği gibi o sadece op yetkisi olanlara çıkıyor

olsun ama ben bir admine op verdiğimde mesela ve oplarda göstermemesini istiyorum bi çözümü yokmu videolardada görmüştüm oplarda olmadığını

Bazı eklentilerin "config.yml" dosyasında "update-check" kısmı olur. Onu "false" yaparsan çıkmaz.
Not: Bazı pluginlerde yok.

plugin eski sürüm yenisini yüklerse geçiyor örn (titlemanager)

Dostum azıcık ingilizcen varsa configten kapatırsın o mesajları, true veya false yapıcan sadece

anladım gerek kalmadı arkadaş yardımcı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl