Konu çözüldü konu sahibi tarafından gelmesi gerekiyor.Konu Çözüldü . Konu Kilit @SydeFQ
?Konu çözüldü konu sahibi tarafından gelmesi gerekiyor.
Yani konuyu açan kişi konu çözülmüştür kilitleyebilirsiniz demesi gerekmektedir.[DOUBLEPOST=1501655128,1501654998][/DOUBLEPOST]
Bu arada sorun çözülmüş ama başka kişilerinde aynı sorunu yaşamaması için buraya yazmanızı öneririm böylelikle forumda aynı kounular açılmamış olur.Minecraft Faction Serverimde Enchli Kitler Alınamıyor Mesela Nova Kitinde Enchli İtemlerin Hiçbiri Alınamıyor Sebebini Anlayamadım
Konu Tamamlandı Skype'den Tamamladık Fakat Arkadaş Aktif Değil :/Konuyu rapor ederseniz daha çabuk kapanacaktır iyi forumlar.
Maalesef Sorunda Jardaymış unsafe-enchantments false Olması Demek Edit Yapamamak Demek Benim Sorunum Direk Enchant komutu Çalışmıyordu Jarı Değiştirdim DüzeldiYani konuyu açan kişi konu çözülmüştür kilitleyebilirsiniz demesi gerekmektedir.[DOUBLEPOST=1501655128,1501654998][/DOUBLEPOST]
Bu arada sorun çözülmüş ama başka kişilerinde aynı sorunu yaşamaması için buraya yazmanızı öneririm böylelikle forumda aynı kounular açılmamış olur.
Ben essentials>config'i den unsafe-enchantments: false olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal ture yaparak sorununuz düzelicektir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!