Bulundu Minecraft plugin soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreUnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 716
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreUnal

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
1660259383305.png
Arkadaşlarbunun gibi ranklar nasıl yapabilirim ve üstte saat simgesi var saat yazıyor vs. onları nasıl yapabilirim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ücretli bir plugin oradan texture ekliyerek halledebilirsin. Bıraktığım linkte bütün yapılabilicekler var.

Dostumun da söylediği gibi itemsadder eklentisi ile yapabilirsin fakat bu eklentileri çeşitlendirmek istersek iki seçeneğin daha olur bu iki eklenti de alternatifin olabilir
1- Oraxen
2- ModelEngine

Grabs network onu itemsadder ile yapmış belli ki kendileri cevap verecektir sanıyorum

Grabs network onu itemsadder ile yapmış belli ki kendileri cevap verecektir sanıyorum
Evet ancak paket leak olarak dağıtılıp/satılıyor, bu satıcılardan biriside kaylex network. Bu sebepten ötürü etiketledim

Evet ancak paket leak olarak dağıtılıp/satılıyor, bu satıcılardan biriside kaylex network. Bu sebepten ötürü etiketledim
Anladım doğrudur ama leak kullananlar eninde sonunda patlayacaklardır çünkü hiç ama hiç güvenli değil

Paket satışa kapalı ve satışı mcmodels tarafından yasaklandı. Kimden aldıysanız para iadesi istemenizi öneriyorum.

Anladım doğrudur ama leak kullananlar eninde sonunda patlayacaklardır çünkü hiç ama hiç güvenli değil
Leak eklenti ve reportladım zaten. 3-4 güne gidecektir plugin.

Şu anda satış yapan kişilerle hiçbir alakam yoktur. Aşağıdaki görseli okursanız neden satıştan kaldırdığımı da anlarsınız.
resim_2022-08-12_185149268.png

Satan kişileri discord sunucularıyla beraber bana discord veya mc-tr özelinden atarsanız o kişileri de reportlayabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 208014 Arkadaşlarbunun gibi ranklar nasıl yapabilirim ve üstte saat simgesi var saat yazıyor vs. onları nasıl yapabilirim
Bunun için muhtemelen itemsadder eklentisi kullanılmıştır, ancak herhangi bir eklenti olmadan da bunu yapabilirsin, mantığı şu şekilde çalışmakta,
Kaynak paketi üzerinde bulunan özel unicode karakterlerine resim atanıyor, ardından bu resimleri kullanmak için oyun içerisinde unicode karakteri yazıyorsun bu sayede unicode un gözükmesi gerekirken koyduğun resim gözüküyor
Örneğin "◘" simgesini ele alalım eğer bu simgeye VIP resmini eklersen herhangi bir yerde ◘ simgesi gözükünce o simge VIP resmine dönüşecektir.

Bossbar içinde minecraft kaynak paketinden bossbarı bulup hangisini kullanmak istiyorsan o bossbarı sil bu sayede bossbarın gözükmesi gereken yerde bir boşluk olacaktır.
Yapımıyla ilgili bir video ve reddit konusu bırakıyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer itemsadder eklentisine sahipsen yapımı oldukça basit, itemsadder addonlarının bulunduğu yerde pek çok VIP ADMIN OWNER gibi yazı bulunuyor onları editleyerek istediğin gibi ekleyebilirsin, eğer itemsadder var ise kullanımı çok daha rahat.
Eğer itemsadder almayı düşünürsen spigot üzerinden almak yerine itemsadder discordundan ulaş kendileri paypal olmadan ödeme sunuyor çok daha rahat bir satın alım yapmış olursun, Kolay gelsin.

Hocam almadım videodan atıyorum ss i ErdemFlex diye bi kanalın paketi
yok dolandırıcı kendisi. Nocsy (mcmodels admini) adlı kişiye şikayet ettik kendisini. Davası açılacak. Paket bana ait fakat içerisinde hem leak hem de çalıntı model kullandığımından ötürü satışını kapattım. Bazı zeki kişiler de satışı kapalı olduğu için almış ve kendi paketi gibi tanıtmışlar. Attığınız görselde olan logo bile bana ait zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl