minecraft plugin & skript yazanlar mesaj atmazsa çok çok sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
java biliyorsun hadi git biraz plugin yaz.
Ha ha :D 2 günlüksün daha öğrenecek çok şeyin var. Ve sana öğreteceğim merak etme. Hatta bak sana öğreteceğim ilk şey şu olsun Java ile sadece eklenti kodlanmıyor yiğidim. Ah ama ehliyetim yok ki sözümüz para etsin :D

Ha ha :D 2 günlüksün daha öğrenecek çok şeyin var. Ve sana öğreteceğim merak etme. Hatta bak sana öğreteceğim ilk şey şu olsun Java ile sadece eklenti kodlanmıyor yiğidim. Ah ama ehliyetim yok ki sözümüz para etsin :D
Efendim sizin bir kanal vardı. O kanal kapandı mı? Profil bölümünüzdeki kanaldan bahsediyorum.

Arkadaş geçen banlanan Elvio bu arada

Java ile sadece eklenti kodlanmıyor ama java ile bir oyun üzerine eklenti kodlamak ile bir program kodlamak arasında büyük farklar var. Şahsen eklenti yazmakta kullanılan java ile orijinal java karıştırılmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl