ayrımcılık değil, plugin & skript yazanlar bana itici geliyor.Ayrımcılığından dolayı üzgünüm.
O zaman ben plugin & skript yazmayan olarak mesaj atıyorum. Hala beni itici olarak görüyorsan bence iticisin :;p neticede ayrımı yapan da sen. (Nasıl ittim ama?)ayrımcılık değil, plugin & skript yazanlar bana itici geliyor.
NBT mi? Redstone mu?O zaman ben plugin & skript yazmayan olarak mesaj atıyorum. Hala beni itici olarak görüyorsan bence iticisin :;p neticede ayrımı yapan da sensin.
Redstone ve NBT ile aranız nasıl?
Sherlock#5773
СпасибоBizde sana bayılıyorduk zaten aman aman
Sherlock#5773
Спасибо
cemvrs#6234
Aga ne alaka a
Merhaba, Discord ; Yiğit Efe Okur#8397 ekleyebilir misin?
o birisi 1,5 sene önce yazılım & makine mühendisliğini bitirdi. çift dal :)Geleceğimiz bilgisayar , yazılım , yapay zeka dönemi ve yazılımı sevmeyen birisi.
Desene düz mühendislerin arasına biri daha katıldı. Sonuçta her ehliyet alanda araba kullanamıyor. Kanıtlar çoğalıyor :Do birisi 1,5 sene önce yazılım & makine mühendisliğini bitirdi. çift dal :)
java biliyorsun hadi git biraz plugin yaz.Desene düz mühendislerin arasına biri daha katıldı. Sonuçta her ehliyet alanda araba kullanamıyor. Kanıtlar çoğalıyor :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!