Minecraft Plugin&Skript Lisans Yönetim Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MirzaP.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.378

MirzaP.

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
MirzaParmaksiz

Discord:

Mirza #8491

Merhaba MC-TR ailesi
Bugünlerde herkes plugin ve skript satıyor ama çoğu kişi emeginin karşılını alamıyor .
Bu yüzden bir lisans sistemi geliştirdim ( Ben yapmadım geliştirdim )

Peki bu sistemin özelikleri ne ?

• Açık Kaynak Kodlu​
  • Yönetici Girişi-Çıkışı​
  • İstatistik ( Zamana göre geçerli lisans ve reddedilen lisans )​
  • Lisans Ekleme (Lisans anahtarı ayarlama , Kaç farklı IP adresi lisans sahibi olcağını ayarlama , Lisans Geçerlilik Süresi Ayarlama, Dosya Bilgileri Ayarlama
    Plugin§Skript İsmi
    Lisans, yalnızca bu ada sahip eklentidemi çalışsın
    Lisans Geçerlilik Süresi
    Müşteri İsmi​
  • Lisans Yönetimi ( Lisans hakında bilgi alma , lisans silme)​
  • Örenek Resimler

• Ekran Resmi 2019-04-13 12.31.46.png
    67941
    67945
  • 67944
    67943
    67946
  • Kurulum için /public_html/lisans/config.php deki düzenle yazı bölümlerini düzenleyin

Sadece Web Sitelerinde Çalışır
  • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
  • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Web sitesi olmayan arkadaşlar eğer güvenebilirseler ben kedim lisanslarım.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-04-13 12.32.21.png
    Ekran Resmi 2019-04-13 12.32.21.png
    440,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Birkaç yazım hatası haricinde güzel bir konu olmuş.

Güvenli olduğunuzu düşünmüyorum.

güvenli olup olması önemli değil, zaten tüm kaynak kodlarını paylaşmış, içini aç bak ne yazmış diye bu kadar zor mu?

@utsukushihito , Kendi görüş bakış açısı ile bakarsan evet bunu yapması kolay. Fakat bu dediğin kaynak kodlarını bilmeyen arkadaşlarımız mevcut onlar ne yapıcak birde bu yönden bakarsan konuya.

@utsukushihito , Kendi görüş bakış açısı ile bakarsan evet bunu yapması kolay. Fakat bu dediğin kaynak kodlarını bilmeyen arkadaşlarımız mevcut onlar ne yapıcak birde bu yönden bakarsan konuya.
bu işi yapıcaksan zaten hazır scriptler le değil kendi bilgin ile yapmalısın, bir takım örnekler ile (arkadaşın verdiği gibi) kendi sisteminin temelini yazmalısın, hazır olarak zaten kimseden alınmaz böyle şeyler, ister güvenilir ister güvenilmez biri olsun. yapacağın işte bilgin olması gerekiyor.

Güvenli olup olmadığını indirerek içerisinde olan mevcut kodları inceleyerek anlayabilirsiniz. Bence herkes için çok yararlı bir sistem olmuş.

1571523845904.png

websiteye geldiğimde bu şekil oluyor, nasıl yapacağımı biri detaylı bir şekilde anlatabilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 94812
websiteye geldiğimde bu şekil oluyor, nasıl yapacağımı biri detaylı bir şekilde anlatabilir mi?
index.php ye atması gerekiyor normalde ancak olmamış. Htaccess ile çözebilirsin bunu. İnternette milyonlarca çözüm mevcut. Google dan htaccess rewrite yaz direkt çıkar. Bulduğun kodlarda index.php ye yönlendirmelisin.

index.php ye atması gerekiyor normalde ancak olmamış. Htaccess ile çözebilirsin bunu. İnternette milyonlarca çözüm mevcut. Google dan htaccess rewrite yaz direkt çıkar. Bulduğun kodlarda index.php ye yönlendirmelisin.
olmuyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl