Minecraft Plugin Paketi Ama Kodlama Sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeNyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 573
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeNyx

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
109
Merhaba, aklıma bir sistem geldi sistem şu şekilde işliyor önce kullanıcı config.yml'den sunucu mesajlarını ve öneklerini ayarlıyor sonra başlat.bat'a iki kez tıklıyor ve sunucu açılıyor fakat bunu spigot kullanmadan yapabilir miyiz? Örneğin böyle bir paket kodlamak için hangi programlama dillerini bilmemiz gerekir?

Bir çok programlama dili ile minecraft sunucu yazılımı geliştirilebilir. Geliştirirken performans, dağıtım kolaylığı gibi ilkelere dikkat edin ve açık kaynaksa veya addons eklenmesine olanak tanıyacaksanız kullanılacak dilin büyük bir kullanıcı topluluğuna ulaştığından emin olun.

Şuanda da birçok kişi tarafından birçok dilde geliştirilmiş minecraft sunucu yazılımları mevcut, github veya google üzerinde dilin ismi ile birlikte aratırsanız muhtemelen kolaylıkla bulursunuz.

Websocket kullanımını bildikten sonra destekleyen her dille yapabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir çok programlama dili ile minecraft sunucu yazılımı geliştirilebilir. Geliştirirken performans, dağıtım kolaylığı gibi ilkelere dikkat edin ve açık kaynaksa veya addons eklenmesine olanak tanıyacaksanız kullanılacak dilin büyük bir kullanıcı topluluğuna ulaştığından emin olun.

Şuanda da birçok kişi tarafından birçok dilde geliştirilmiş minecraft sunucu yazılımları mevcut, github veya google üzerinde dilin ismi ile birlikte aratırsanız muhtemelen kolaylıkla bulursunuz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim yapmak gibi bir amacım yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl