Hypirea
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Hypirea
Discord:
.getDeveloper()#7499
.getDeveloper()#7499
.getDeveloper()#7499
Dostum ben "Minecraft Plugin kodlamayı" öğretebilecek bir öğretici kanal arıyordum. :Doynatma listesine göz atmanı öneririm.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Java öğrenirsen eklenti de kodlarsın zaten.Dostum ben "Minecraft Plugin kodlamayı" öğretebilecek bir öğretici kanal arıyordum. :D
.getDeveloper()#7499
Teşekkür ederim, buna bakacağım. :)Java öğrenirsen eklenti de kodlarsın zaten.göz at o zaman.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EmreSHN#4551
.getDeveloper()#7499
Ben yazılımın mantığını kavradım, ama gene de bir kaç öğretici videoya bakarsam Java da nasıl plugin kodlandığını anlarım diye düşündüm.Vallaha hem udemy'de hemde youtube'de videolar var fakat ben videoların pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü videoda yapılanların aynısını yapıyorsun ve videoyu kapatınca hangi kodu yazacağını unutuyorsun. Öyüzden internetten araştırma yapıp kodları kendin kavramanı tavsiye ederim, videolar bana göre işe yaramıyor.
Bunu diyebilen bir kişi nasıl olur da bir kütüphane hakkında video serisi arar anlamıyorum. Java'yı zaten biliyorsan ve "yazılımın mantığını" kavradıysan liblerin fwlerin resmi dökümanından yararlanmayı ve bunları projeye eklemeyi bilirsin diye düşünüyorumBen yazılımın mantığını kavradım
.getDeveloper()#7499
Bir iki tane bakmakta yarar var. Her programlama dilinin kendine has seçenekleri mevcut.Bunu diyebilen bir kişi nasıl olur da bir kütüphane hakkında video serisi arar anlamıyorum. Java'yı zaten biliyorsan ve "yazılımın mantığını" kavradıysan liblerin fwlerin resmi dökümanından yararlanmayı ve bunları projeye eklemeyi bilirsin diye düşünüyorum
.getDeveloper()#7499
Teşekkür ederim @CAN147. Yukarıdaki arkadaş gibi öneri vermek yerine güzelce yanıt vermişsin. :D <3<3Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öneri veren arkadaş dediğin bensem eğer sana gayet değerli bir öneri verdim yazılımdan az da olsa anlıyorsan eğer ki..Teşekkür ederim @CAN147. Yukarıdaki arkadaş gibi öneri vermek yerine güzelce yanıt vermişsin. :D <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!