Çözüldü Minecraft Plugin Kodlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hypirea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hypirea

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Hypirea

Discord:

.getDeveloper()#7499

Merhaba, başlıktanda anlayacağınız üzere yabancı/türk fark etmeksizin, bildiğiniz sağlam ders videoları çeken kanal var mı?

C# biliyorum. Java'da temelim de var. Yeterki öğrenebileceğim bir video seti olsun. ?

Vallaha hem udemy'de hemde youtube'de videolar var fakat ben videoların pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü videoda yapılanların aynısını yapıyorsun ve videoyu kapatınca hangi kodu yazacağını unutuyorsun. Öyüzden internetten araştırma yapıp kodları kendin kavramanı tavsiye ederim, videolar bana göre işe yaramıyor.

Vallaha hem udemy'de hemde youtube'de videolar var fakat ben videoların pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü videoda yapılanların aynısını yapıyorsun ve videoyu kapatınca hangi kodu yazacağını unutuyorsun. Öyüzden internetten araştırma yapıp kodları kendin kavramanı tavsiye ederim, videolar bana göre işe yaramıyor.
Ben yazılımın mantığını kavradım, ama gene de bir kaç öğretici videoya bakarsam Java da nasıl plugin kodlandığını anlarım diye düşündüm.

Ek olarak şu anda Eclipse ile kod yazmaya başladım, gerçekten çok kolaymış. :D
Oyun geliştiriciliğini bırakıp bu işe mi girsem acaba? :D
Spigot'un kütüphanesi yeterli bence.

Ben yazılımın mantığını kavradım
Bunu diyebilen bir kişi nasıl olur da bir kütüphane hakkında video serisi arar anlamıyorum. Java'yı zaten biliyorsan ve "yazılımın mantığını" kavradıysan liblerin fwlerin resmi dökümanından yararlanmayı ve bunları projeye eklemeyi bilirsin diye düşünüyorum

Bunu diyebilen bir kişi nasıl olur da bir kütüphane hakkında video serisi arar anlamıyorum. Java'yı zaten biliyorsan ve "yazılımın mantığını" kavradıysan liblerin fwlerin resmi dökümanından yararlanmayı ve bunları projeye eklemeyi bilirsin diye düşünüyorum
Bir iki tane bakmakta yarar var. Her programlama dilinin kendine has seçenekleri mevcut.
Örneğin kısa yolları gibi. Öyle pat diye C#'ı bırakıp Java'ya geçemem. En usta programcı bile 1 hafta da ortalama olarak bir diğer dile geçebilir. Şahsen ben ancak 2 günde tanımlayabilirim böyle bir framework'ü.

Ondan sonra da zaten istediğin eklentiye kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl