Çözüldü Minecraft PlotSquared Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 580
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

erent

Ziyaretçi
Bu pluginde yolları, yolların genişliğini, arsa sınırlarını vs. nasıl ayarlayabilirim? Lütfen video ve rehber linki paylaşmayın. Birçoğunu inceledim fakat yardımcı olmadı. Yardımlar için teşekkürler

Bu pluginde yolları, yolların genişliğini, arsa sınırlarını vs. nasıl ayarlayabilirim? Lütfen video ve rehber linki paylaşmayın. Birçoğunu inceledim fakat yardımcı olmadı. Yardımlar için teşekkürler

PlotSquared>Config>worlds.yml

kısmında plotworld: sonra plot:

altında height: ve size: yazar kendinize göre ayarlayın. Burası olması lazım.

Scre2342234234enshot_1.png

Ek Not: Eğer bir sorun oluşursa, height kısmını 62 bırakın. size: kısmını değiştirin sadece. Çünkü az önce kontrol ettim her taraf ölçümlerime göre 42 yapıyor. yükselterek ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
PlotSquared>Config>worlds.yml

kısmında plotworld: sonra plot:

altında height: ve size: yazar kendinize göre ayarlayın. Burası olması lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 143374

Ek Not: Eğer bir sorun oluşursa, height kısmını 62 bırakın. size: kısmını değiştirin sadece. Çünkü az önce kontrol ettim her taraf ölçümlerime göre 42 yapıyor. yükselterek ayarlayabilirsiniz.
Dünyayı oluşturduktan sonra mı, oluşturmadan önce mi yapmayalım? Her ikisini de denedim fakat default halindeki gibi oluyor.

Dünyayı oluşturduktan sonra mı, oluşturmadan önce mi yapmayalım? Her ikisini de denedim fakat default halindeki gibi oluyor.

Benim tavsiyem klasörü ve haritayı silin. Sunucu 1 kez başlatın. Klasörü geldikten sonra sunucuyu kapatın. size: kısmını değiştirin ve sunucuyu başlatın.

Tüm bilgiler burada var ve hepsi düzgün bir şekilde açıklanmış:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sizin için gerekli olan bölüm worlds.yml kısmı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değiştirmeniz gereken kısımlar dosyada belirtilmiş ve sayıları değiştirdiğinizde mantıklı değişimler yaptığınızdan emin olun, mesela arsa genişliğini 62x62 yapıp yolun uzunluğunu 30 blok yapmayın, büyük ihtimalle bu yüzden varsayılan dünyayı kuruyor, bunlara dikkat edin ve reload attığınızdan veya baştan başlattığınızdan emin olun.

Youtube'daki anlatımları nasıl anlamadınız anlamadım. Size kısaca ve adım adım anlatayım.

1. Sunucunuzu durdurun.
2. Sunucunun klasöründen PlotSquared klasörünü silin.
3. Sunucunuzu tekrar başlatın.
4. /plot setup PlotSquared komutu kullanın.
5. /plot setup default komutu kullanın.
6. /plot setup 62 komutu kullanın.
7. /plot setup 42 komutu kullanın.
8. /plot setup 3 komutu kullanın.
9. /plot setup 2 komutu kullanın.
10. /plot setup 44:7 komutu kullanın.
11. /plot setup 44:2 komutu kullanın.
12. /plot setup 7 komutu kullanın.
13. /plot setup 155 komutu kullanın.
14. /plot setup 1 komutu kullanın.
15. /plot setup 62 komutu kullanın.
16. /plot setup true komutu kullanın.
17. /plot setup Arsalar son olarak komutu kullanın. (Arsalar dünyanın ismi onu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.)

Bu adımlara uyarak hata almadan yaparsanız PlotSquared setup'ını kurmuş olacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl