Minecraft Play.Tc Site Düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaRiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 914
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_BaRiS

Be careful and no one should panic!
Elmaslar
254
Merhaba arkadaşlar ben sitemi düzenlemek istiyorum çok kötü bir resimler var resimleri atayım bi şöyle

1580896472262.png

Evet arkadaşlar şimdi ben şu Marketi,Kredi Yükleyi, Profili, Ana Sayfayı Desteği nasıl düzenliyebilirim?
En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla BatıHost dosya erişimi ve özelleştirilebilir CSS sağlamıyor, bundan dolayı pek bir değişiklik yapabileceğinizi sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben sitemi düzenlemek istiyorum çok kötü bir resimler var resimleri atayım bi şöyle

Ekli dosyayı görüntüle 105577

Evet arkadaşlar şimdi ben şu Marketi,Kredi Yükleyi, Profili, Ana Sayfayı Desteği nasıl düzenliyebilirim?
En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.
Batihost'dan aldıysan değişim yapamazsın. Batihost sadece belirli noktaları düzenlemene izin veriyor. Kolay gelsin

webxmine v2 kullan adam bedava verdi baya iyi bir adam.ayrıca 3 hazır teması var + olarak depo gibi tüm özellikleri sunuyor.

Maalesef, batihost bazı yerleri düzenlemene izin veriyor.

batihost web script'i kısıtlı bir hosting.

Siten play.tc değil oyna.tc. Bu arada play.tc'ye güncelleme geldi onu kullanmanı tavsiye ederim.
Batihost'un bu sağladığı hizmet 1 TL verip alıyorsun kısıtlı erişimi olması normal.

Royal Craft olarak 1 yıla yakın bir süredir oyna.tc kullanıyorduk bu aralar CraftWeb satın aldık (1.5 ay önce)
destek bildirimlerine 7 iş günü içerisinde cevap veriliyor çok uzun sürüyor destek almamız.

31.02.2020 tarihinde açtığım üyelerin taşınması için desteğim için hala bekliyorum 6 gün oldu,
Batihost'un kıymetini bil derim sorunun olduğunda vs anında destek alabilirsin.​

Tamamdır saolun peki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl