Bulundu minecraft placeholderapi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usta35

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
minecraft placeholderapi titlemanager kısaltmalar ada leveli olmuyor askyblock plugininden dolayı olabilirmi eski sürüm birazcıkta yenilersem olurmu mesela para kısalıyor ama placeholderapi ve titlemanager bütün sürümlerini denedim hiçbirisi olmadı ama para ve skript kısaltmaları çalışıyor

minecraft placeholderapi titlemanager kısaltmalar ada leveli olmuyor askyblock plugininden dolayı olabilirmi eski sürüm birazcıkta yenilersem olurmu mesela para kısalıyor ama placeholderapi ve titlemanager bütün sürümlerini denedim hiçbirisi olmadı ama para ve skript kısaltmaları çalışıyor
papi ecloud askyblock deneyip sonra papi reload komutunu deneyebilir misiniz ? ve kullandığınız placeholder api bu olmalıdır %askyblock_level_formatted% veya %askyblock_level% şeklinde

ya denemediğim kalmadı olmadı %askyblock_level_formatted% yazıyorum papi ecloud yazıyorum sonra /papi reload yazıyorum sonra yapıyorum olmuyor herşey oluyor bu olmuyor

Essentials'dan mı yapıyorsunuz.

hyr başka pluginler placeholderapi ve titlemanager pluginiyle yapılıyorda işte bazı özellikleri çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl