Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
minecraft placeholderapi titlemanager kısaltmalar ada leveli olmuyor askyblock plugininden dolayı olabilirmi eski sürüm birazcıkta yenilersem olurmu mesela para kısalıyor ama placeholderapi ve titlemanager bütün sürümlerini denedim hiçbirisi olmadı ama para ve skript kısaltmaları çalışıyor
minecraft placeholderapi titlemanager kısaltmalar ada leveli olmuyor askyblock plugininden dolayı olabilirmi eski sürüm birazcıkta yenilersem olurmu mesela para kısalıyor ama placeholderapi ve titlemanager bütün sürümlerini denedim hiçbirisi olmadı ama para ve skript kısaltmaları çalışıyor
papi ecloud askyblock deneyip sonra papi reload komutunu deneyebilir misiniz ? ve kullandığınız placeholder api bu olmalıdır %askyblock_level_formatted% veya %askyblock_level% şeklinde
ya denemediğim kalmadı olmadı %askyblock_level_formatted% yazıyorum papi ecloud yazıyorum sonra /papi reload yazıyorum sonra yapıyorum olmuyor herşey oluyor bu olmuyor