Çözüldü Minecraft pc sürümündeki pluginler Minecraft Pe de kullanilabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XaVi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

XaVi#6795

TANITIM:
Selam arkadaşlar ben XaVi
, plugin işlerine yeni yeni başlıyorum Python ve Java dillerini biliyorum burdada ögrendiğim bilgilerle sizlere yardımcı olmak istiyorum her neyse fazla uzatmadan konuya geçelim.

SORU:
Mcpe pluginlerini Minecraftta kullanabilir miyim veya Minecraft pluginlerini Mcpede kullanabilir miyim? Ayrıca bu Minecraft pluginlerinin dili saf Java mı yoksa Minecraftla beraber gelen eklentiler ve kodllar var mı? Şimdiden teşekkürler.

hayır kullanamassın mcpe php ile mc java, java ile yazılıyor

Bunu yapmak şey gibi:
Bebek oyuncakları oluyor ya kare, üçgen vs. şekiller vardır ve boşlukları vardır.
Kare şekilli boşluğa üçgeni atmak gibi olur. Umarım anlamışsındır verdiğim örneği.​

Guili olanlar vs eskiden çalışmıyordu şu anki durumu ne bilmiyorum. ama bunu deneyebilirsin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu arada Java tabanlı NukkitX(Cloudburst) kullanmanı öneririm. (Bu eklenti de sadece bu sunucu yazılımında kullanılıyor.)

Ama PE'yi java editiona çeviren bir metod var mı bilmiyorum.

Bedrock server yazılımları:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Java server yazılımları:

Bunu yapmak şey gibi:
Bebek oyuncakları oluyor ya kare, üçgen vs. şekiller vardır ve boşlukları vardır.
Kare şekilli boşluğa üçgeni atmak gibi olur. Umarım anlamışsındır verdiğim örneği.​
Anladım kanka sağol

Guili olanlar vs eskiden çalışmıyordu şu anki durumu ne bilmiyorum. ama bunu deneyebilirsin:

Bu arada Java tabanlı NukkitX(Cloudburst) kullanmanı öneririm. (Bu eklenti de sadece bu sunucu yazılımında kullanılıyor.)

Ama PE'yi java editiona çeviren bir metod var mı bilmiyorum.

Bedrock server yazılımları:

Java server yazılımları:
Çok sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl