Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuya cevap veren birçok arkadaşımız zaten aynı yoruma katılmış.
bende diğer arkadaşlar gibi aynı kişinin yorumuna katılıyorum.
piyasada şuanki öne çıkmış sunuculardan kat kat daha iyi sunucular bulunmaktadır.
Bu sunucuların bazıları yüksek online çekmesede oyuncunun giripte beyenmiyeceği bir sunucular değil !
sadece diğer sunucular gibi bazı durumlardan dolayı öne çıkamamış sunuculardır.
Konuda verdiğiniz sunucuların Hepsini gezdim ve değerlendirdim gerçekten bu sunuculardan kat ve kat daha iyi olupta 10 online çeken sunuculara acıdım.
Verdiğiniz çoğu sunucuların özellikleri aynı ve bilindik klasik özelliklerdir. fakat bir sunucu diğer sunucudan başka bir kendini öne çıkaracak bir özelliği varsa 1 tık önde diyebiliriz ama yinede bazıları daha kasa hologramlarını geliştirip hareketli maraketli yapmasına rağmen kasa açılışını geliştirmemiş.
Bazıları ise warp kasa ışınlanma noktasını spawn haritasına eklemek için map'in bir diğer köşesine 26'ya 26 //set 2 çekmesine nedersiniz :D
yani bazı sunucular şöyle diyelim: 1 kaç daha iyi özelliği olabilir örneğin paraları özel sistemler filan fakat daha çok oyuncuyu şöyle kazanmışlar gibi geldi özelleştirimiş efektler , hareketli hologramlar ışıklı mışıklı menüler v.b şeyler ile oyuncunun gözünü üstlerine çekmiş.