"Minecraft" oyununda En kaliteli server?

Sunucu sorusu

• RebornCraft

Oy: 2 14,3%
  • MelezCraft

Oy: 3 21,4%
  • MuzCraft

Oy: 2 14,3%
  • Provanas

Oy: 7 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tema

Ziyaretçi
Merhaba mc-tr forum üyeleri sizce en iyi sunucu hangisi şuanda açık olan.

RebornCraft
MelezCraft
MuzCraft
Provanas

Hiçbiri hepsi aynı klasik sistemler :-)​

Bence provanas bi tık daha iyi işler yapmakta.

Keşke hiçbiri seçeneği olsa

Keşke hiçbiri seçeneği olsa
oy vermedim haklısın hepsi aynı bir sunucuyu sunucu yapan diğerlerinden farklı yapan sistemleridir oyuncu sayısı degildir ben şahsen bu sunucular yerine 10 kişinin aktif oldugu gelişmiş sistemli sunucularda oynamayı tercih ederim

oy vermedim haklısın hepsi aynı bir sunucuyu sunucu yapan diğerlerinden farklı yapan sistemleridir oyuncu sayısı degildir ben şahsen bu sunucular yerine 10 kişinin aktif oldugu gelişmiş sistemli sunucularda oynamayı tercih ederim
Kesinlikle katılıyorum

bizim bu sunucu sektör üne etki etmemiz lazım mesela skyblock sunucular niye tutuyor niye sarıyor bir sürü skript özelligi var insanlar sıkılmıyor bundan 3 sene sonra böyle giderse faction adını unuttum digerinde oyuncu sayısı max 10 olur biz aslında yenilik getirmedikçe sektörü kendi elimizle daraltıyoruz sadece para yatırıp mc-sunucu sektörüne girip sektöre etki etmeyi bekliyoruz sonra 1-2 geçince herşey yok olur yenilik gelmezse herşey çöpten farksızdır bakın factionlara hep aynı skript çogu niye farklı özellikleri yok niye silahlı faction açan yok yada niye 1 tane açık rpg serveri yada op prisoner açan yok çünkü herkes aynı sunucudan bir tanede benim olsun nasolsa hazır paket 1 tıka kuruluyor mantıgı oldugu için tonla parayı basıyolar ama sunucu klasik hiçbir fark yok her yıl oyuncu sayısı bu yüzden düşüyor adam gibi açıcaksın rpg serverleri bakın nasıl tutuyor

Thunder Towny .

aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl