Çözüldü Minecraft oyundan çıkıp girince tab yetki gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pedel

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
Layen

Discord:

Uranos#2518

Merhabalar minecraft sunucusu açmak için uğraşıyorum fakat bir sorunu çozemedim desteğinize ihtiyacım var dostlar !
Sorun: oyuna girdigimde tabda yetkili olduğum gozukmuyor /tabreload yapınca düzeliyor fakat oyuna girip çıktığımda gene aynı durum çözebilirseniz çok mutlu olurum çözemesseniz canınız sağolsun :) !

Kullandığınız eklenti ve sürümü nedir?

Merhabalar minecraft sunucusu açmak için uğraşıyorum fakat bir sorunu çozemedim desteğinize ihtiyacım var dostlar !
Sorun: oyuna girdigimde tabda yetkili olduğum gozukmuyor /tabreload yapınca düzeliyor fakat oyuna girip çıktığımda gene aynı durum çözebilirseniz çok mutlu olurum çözemesseniz canınız sağolsun :) !
Kullandığınız eklentiyi tekrar yenilemekte fayda var güncel sürümü yükleyin.

nametagedit ve TAB plugininden ayarlıyorum hazır bi plugin acaba sürümden kaynaklimidir son surumlerini indireyip deneyeyim bir
Son sürümleri indirin dediğim gibi deneyin birdaha

hocam bu groupmanagerla tab ı nasıl birleştireceğim mesela /manuadd player vip verdiğimde otomatik tabdada vip olması için ne yapmalıyım
GroupManager yerine LuckPerms kullanmanızı tavsiye ediyorum. groups.yml dosyasında değiştirebilirsiniz.

GroupManager yerine LuckPerms kullanmanızı tavsiye ediyorum. groups.yml dosyasında değiştirebilirsiniz.
Tamamdır çözüldü bu sorunu yaşayanlar olursa diye yazıyorum nametag ı silip sadece Tab plugini kalsın yeterli oluyor galiba iki işlev yapan plugin olunca sıkıntı yaratıyor teşekurler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl