Sol Reklam

Paylaşım Minecraft Oyuncuları En Çok Hangi Modları Oynuyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Forgean

Her şey güzel olacak..
Emektar

Discord:

Forgean#7305

Katılım
21 Ekim 2018
Mesajlar
217
Elmaslar
240
Puanlar
6.570
Minecraft
Forgean
Merhaba bugün sizlerle en çok oynadığımız Minecraft modlarını inceleyeceğiz.
Bakalım hangi modları daha çok oynuyoruz.
Haydi konuya geçelim!

69099

1-DecoCraft Modu: Minecraft oyununun gerçekçi bir hal almasını sağlayan bir moddur. Birbirinden farklı eşyaları alabileceğiniz bu oyun modu, sizi oyunun içinde sanki evinizde oturuyormuşsunuz havası katacaktır. Dilediğiniz gibi dizayn edebileceğiniz oyun modu olan DecoCraft, diğer adıyla Decobench olarak anılmaktadır. Sosyal medyada her baktığınız yerde, modlu survival gibi videolarda muhtemelen bu oyun modunu göreceksinizdir. Decobench'i yaptığınızda oyun sizden sadece lapis lazuli, kırmızı boya ve kaktüs yeşili isteyecektir. Çünkü eşyaları o nesneler sayesinde alıyorsunuz. Her eşya aldığınızda o nesneler eksilmektedir. Genel olarak eğer bir modlu seriye başlamak istiyorsanız bu sizin için mükemmel bir mod olacaktır. Modun indirme linki için buraya tıklayın.

69102

2-Project SuperHuman Modu: Artık normal bir şekilde oynamaktan sıkıldınız mı? Bu oyun modu tam size göre. Bu oyun modunda süper kahraman olabiliyorsunuz. Tabii ki zırhlarla olabiliyorsunuz. Oyun modunda herhangi bir süper kahraman olduğunuzda mod size ayrı ayrı özellikler vermektedir. Bu süper kahramanların zırhlarının yapılışı yoktur. O yüzden herhangi bir yaratık öldürdüğünüzde çıkan kartlardan süper kahramanların zırhlarını elde edebilirsiniz. Sosyal medyada bu modu çok gördüğümüzü söyleyebilirim. Bu oyun modu sayesinde arkadaşlarınızla kapışabilir veya beraber bir modlu seriye başlayıp farklı karakterlerle güçlü bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu oyun modu en çok oynadığımız oyun modları arasında başlarda yer almaktadır. Modu indirmek için buraya tıklayın.

69106

3-Vein Miner Modu: Sürekli tek tek kazıp maden yapmaktan sıkıldın mı? Bu mod sayesinde tek tek sıkıla sıkıla kazmayı bırakacaksınız. Bu oyun modunu bir tuşa atadığınızda o tuşa basarak kazdığınız takdirde o maden komple kırılacaktır. Örneğin bir elmas yığını mı gördünüz? Atadığınız tuş ile kırın ve hepsini alın! Fakat bu modun bir dezavantajı bulunmaktadır. Vein Miner kullanarak kırdığınız bloklardan sonra açlığınız öncekine nazaran daha hızlı düşecektir. Fakat bence bu size etki etmeyecektir. Sıkılmak mı daha kötü yoksa açlıktan ölmek mi? Bu size kalmış bir şey. Bu oyun modunu her yerde sıklıkla görebilirsiniz. Çünkü bu mod olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69108

4-Chisel Modu: Bu mod sayesinde yaptığınız yapılara muhteşem bir görünüm sağlayabilirsiniz. Modun eklediği chisel eşyasını craftladığınızda sağ tıklayıp bir bloğu o menüye koymanız yeterli olacaktır. Ve önceden koyduğunuz blok ile sonradan koyduğunuz bloğun arasındaki değişimi görebileceksiniz. Muhteşem özelliği olan bu mod sayesinde artık mimari bölüme daha da fazla merakınız olacaktır. Bu modu en çok sosyal medyada ev yapımı konusunda görebileceğinizde şüphem yoktur. En çok kullandıklarımız arasında yer alan bu modu indirmek için buraya tıklayın.

69109

5-Morph Modu: Bu modu unuttuğumuzu sanmadınız heralde? Bu mod sayesinde öldürdüğünüz bir hayvana, yaratığa dönüşebilirsiniz. Fakat aynı zamanda dönüştüğünüz yaratığın özelliklerini almakla birlikte can miktarını da alacaksınız. Diyelim ki yarasaya dönüştünüz. Dönüştüğünüz yarasanın uçma yeteneğini aldığınız gibi 1 cana sahip olduğundan sizin de 1 canınız olacaktır. Bu oyun modu bazı durumlarda işleri çok rahatlatmaktadır. Bu özellikleri sayesinde en çok oynadığımız modlar arasında yerini almayı gerçekten hakediyor. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69114

6-Inventory Pets Modu: Bu oyun modu sayesinde bir pet sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğunuz herhangi bir pet harikulade özellikleri sizlere getirecektir. Hepsinin ayrı ayrı özellikleri vardır. Mesela ahtapot petini taşıyorsunuz diyelim. Suyun altına indiğinizde size suda nefes alma yeteneği verecektir. Lakin unutmayalım ki bu pet yemekle beslenmektedir. Peti beslemeniz gerekiyor. O yüzden envanterinizde kesinlikle yemek bulundurun ki yarı yolda kalmayın. Bu mod bize getirdiği özelliklerle beraber en çok oynanan modlar arasında yerini almayı başarmıştır. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69115

7-Carry On Modu: Bu mod sayesinde istediğiniz herhangi bir nesneyi veya hayvanı ne olursa olsun taşıyabilirsiniz. Bu mod en çok oynanan ve muhtemelen en çok işe yarayan modlar arasında yerini almaktadır. Hiç uğraşmanıza bile gerek duyulmadan spawner taşımak isterseniz onu bile taşıyabilirsiniz. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69116

8-Vampirisim Modu: Bu oyun modu mükemmel oyun modları arasında yerini almaktadır. Oyun modu sayesinde avcı yada vampir olabilirsiniz. Vampir bosslar kesebilir, avcıların olduğu bölgeyi basabilirsiniz. Vampir olmak için bir vampir tarafından ısırılmanız yeterlidir. Avcı olmak için ise bir şırınga yapmanız gerekmektedir. Avcı ve vampirin kendine ait özellikleri vardır. Ritüel yaparak seviye atlayabilirsiniz ve seviye atladıkça yeni özellikleri açabilirsiniz. Hangi özelliği açacağınız tamamen size bırakılmış bir şeydir. Eğer vampir iseniz vampirlerin olduğu ormana gidip bossları keserek saf kan alabilirsiniz ve vampir kitabı düşürebilirsiniz. Bunlar size seviye atlamanız için gereken şeylerdir. Avcıları keserek ise kalp düşürebilirsiniz ve kalp ise size seviye atlamanız için gereken 3. şeydir. Avcı olduğunuzda avcıların olduğu alana gidip onlardan eğitim alarak seviye atlayabilirsiniz. Bu oyun modumuzun özellikleri sayesinde en üst sırada yerini aldığını söylemekten çekinmeyeceğim. Bu oyun modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69124

9-Twilight Forest Modu: Geldik en güzel modlarımızdan birine daha. Getirdiği özelliklerle en çok oynanılan oyun modları arasında yerini almayı başarmıştır. Bu oyun modu sayesinde bir portaldan başka bir dünyaya geçerek oradaki olağan dışı yeni karakterlerle savaşabilirsiniz ve o dünyadaki yeni blokları elde edebilirsiniz. Diyelim ki bir harabe gördünüz. Eğer oraya yaklaşırsanız Naga'nın lanetine yaklaşmışsınız demektir! Naga adı verilen bu yılan büyük ve sizi ısırmak için can atan bir yaratıktır. Bu oyun modumuzu denemek istiyorsanız biraz cesaretli olmanız gerekiyor. Oyun modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69138

10-Inventory Tweaks Modu: Bu oyun modu sayesinde sandıklarınızı düzenleme olayını rafa kaldıracaksınız. Ayarlarını düzenleyebildiğiniz bu oyun modunun sandığı açtığınızda sağ üstte bulunan tuşlardan tek tıklama ile sandığınızı eşsiz bir şekilde düzenleyebildiğini göreceksiniz. Eğer simetri gibi bir takıntınız var ise bu oyun modu sayesinde simetri olayına son vereceksiniz. Bu sandık düzenleme özelliği sayesinde modumuz en çok kullanılan modlar arasında yerini almayı başarmıştır. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69146

11-GalactiCraft Modu: Hey sen! Minecraft oyununda uzayın derinliklerine gitmek istemez misin? Bu oyun modu sana roket sayesinde uzaya çıkmanı ve oradaki eşsiz şeyleri keşfetmeni sağlıyor. Oyun modu sayesinde roket yapıp uzaya çıkabilirsiniz ve gezegenleri keşfedebilirsiniz. Tabii ki uzayda yaşayabilmeniz için gerekli eşyaları yaptıktan sonra. Uzaydaki bir gezegende aynı Minecraft oyununda normalde olduğu gibi bir köy bulunuyor. Ama bu köy ve köydeki yaşayanlar tam anlamıyla gelişmiş! Uzaydaki köyü ve köylüleri incelediğinizde ağzınız açık kalacak! Oyun modunun bize getirdiği bu eşsiz uzay deneyimi ile oyun modu en çok oynananlar arasında neredeyse zirvede yerini alıyor. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69151

12-Tale Of Kingdoms Modu: Bu mod sayesinde oyunu tamamen baştan yaratmaya hazır mısın? Oyun modunun bize getirdiği npcler, zindanlar ve kaleler gibi birçok özellik sayesinde oyun sizin için adeta baştan başlıyor. Biraz orta çağ hissi ve Minecraft oyununa kattığı bazı rpg elementleri ile mükemmel bir mod olarak yerini alıyor. Eğer bu oyun modunun verdiği zevki siz de yaşamak istiyorsanız hemen oyun modunu indirip yerinizi alın derim. En çok oynanılan oyun modları ve en iyi oyun modları arasında yerini alan Tale Of Kingdoms, size mükemmel bir macera deneyimi sunuyor. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69152

13-ThaumCraft Modu: Mistik elementlerle dolu harika bir maceraya hazırsan bu oyun modu adeta senin için yaratılmış. Oyuna büyüler ekleyen bu oyun modunda büyüleri yapmak için bir sürü araştırma yapmanız gerekmektedir. Tabi bunu yaparken Dünyamızın enerji dengesini bozduğunuz taktirde sizi tam bir cehennem bekliyor. Bu oyun modu getirdiği büyüler ve bazı özellikler sayesinde en çok oynanılan ve sevilen oyun modları arasında yerini alıyor. Modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

69153

14-Emoticons Modu: Bu oyun modunun Minecraft oyununa getirdiği özellikleri görmek ister misin? Oyun modu sayesinde Minecraft karakterinizin eşsiz hareketler yaptığına tanıklık edeceksiniz. Havalı hareketler yapabildiğiniz ve değişik bir şekilde koşup dövüşebildiğiniz bu oyun modu en çok kullanılan oyun modları arasında yerini almıştır. Oyun modunu indirmek için buraya tıklayın.

69155

15-Block Armor Modu: Bu oyun modumuz sayesinde istediğiniz herhangi bir bloktan set yapabilirsiniz. Yaptığınız setin kendine göre özellikleri olacaktır. Diyelim ki slime seti yaptınız. Set size daha iyi zıplama özelliği verecektir. Birbirinden farklı setlerle oyuna renk katan bu modumuz en çok kullanılan modlar arasında yerini almaktadır. Bu oyun modumuzu indirmek için buraya tıklayın.

ayrac.png

Bugün bu konumda Minecraft oyununda en çok kullanılan oyun modlarından bahsettim. Umarım hoşunuza gitmiştir.
Bir sonraki konumda görüşmek üzere.
Sağlıcakla Kalın..
ayrac.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Morph Modu gerçekten zamanında en çok oynadığım modlardan birisiydi. Gerçekten güzel bir konu olmuş. Ellerine sağlık!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı