Çözüldü MİNECRAFT OYNIYAMIYORUM AĞLICAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Operamı daha iyi chromamı ?

Maalesef işe yaramadı yaradıda MC açıyorum10- 15 dk oynuyorum sonrada ani fps düşüyor :(

Bence her şeyden önce paranız var ise sistemini bir değiştir, ram al ki bilgisayar hafiflesin. O bilgisayar sistemi ile 150fps alman bir mucize olmuş :)
Ram işe yaramıyor. Ben de aldım 2 di 4 e çıkardım pek bir değişen olmadı.
Ama minecraf için almadım, hızlansın ve oyunlarda belki fps artışı olur diye aldım.

Bide format atmak işe yarıyabilir ama sen pc ne yine programlar yükliyeceksin ve arka pladan çalışacak bazıları onun için yine fps düşüşlerde olucak.
Belki sen eski verisyonlarda oynamışsınızd ondan fps yüksektir.
Yeni işlemci almanı öneririm.

Yeni işlemci almanı öneririm.
Evet İşlemcim Düşük Onu Değiştirince Büyük İhtimal Düzelir Gibi Ama Bilgisayarım Hiç Böyle Şey Yapmadı Çok Güzel Oynuyordum Ben Aniden Oldu :( 100fps Alıyordum Şimdi 30fps :(

Bence para biriktir bilgisayarın masaüstü (kasalı) ise r7 240 ekran kartını öneririm çünkü hem aşırı pahalı değil hemde minecraftta en az 85 alırsın
gta 5 de oynayabilirsin düşük - normal arası ayarlarda :)

r7 240 ekran kartı modelleri =
1gb modeli-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

minecraft idare eder

2gb modelini tercih edersen daha iyi olur oyun için iyi bir ekran kartı pubg değil tabide
piyasada ekran kartları çok yüksek fiyatlarda. Minecraftı çok güzel oynatır.
Senin sorun ekran kartında.

Bilgisayar özellikleri çok düşük.

Bence para biriktir bilgisayarın masaüstü (kasalı) ise r7 240 ekran kartını öneririm çünkü hem aşırı pahalı değil hemde minecraftta en az 85 alırsın
gta 5 de oynayabilirsin düşük - normal arası ayarlarda :)

r7 240 ekran kartı modelleri =
1gb modeli-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

minecraft idare eder

2gb modelini tercih edersen daha iyi olur oyun için iyi bir ekran kartı pubg değil tabide
piyasada ekran kartları çok yüksek fiyatlarda. Minecraftı çok güzel oynatır.
Senin sorun ekran kartında.
2gb modelini link atarmısın ?

maga be tam sunucu açıcaken pcnin error vermesi çok kötü bişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl