Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IceNW bir kere daha dönüş yapmaya çalışmıştı, galiba başarılı olmayınca 3. deneyiş. Eski oyuncularınızdanım. Eğer açılışı, daha doğrusu sürekliliği garanti olursa büyük ihtimal tekrardan sürekli oyuncunuz olabilirim.
IceNW bir kere daha dönüş yapmaya çalışmıştı, galiba başarılı olmayınca 3. deneyiş. Eski oyuncularınızdanım. Eğer açılışı, daha doğrusu sürekliliği garanti olursa büyük ihtimal tekrardan sürekli oyuncunuz olabilirim.
Yanlış anlaşılmaması açısından şunu söylemek isterim. IceNW factionu bir kez daha açmadım, skyblock açmıştım. faction olarak açılan ismimi vs. çalarak sunucu açan bir çocuk idi. İddialı bir şekilde açıyorum bu sunucuyu. Discorddan bana ulaşırsanız isterseniz sunucumuzun discord adresini verebilirim size. Kayra#3280