Minecraft oynayacak arkadaş arıyom 12-13 yaş oyun içi yazışma yada dc den yazışmalı manhunt 3-4 kişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Halidxzxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halidxzxx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft oynayacak arkadaş arıyom 12-13 yaş oyun içi yazışma yada dc den yazışmalı manhunt 3-4 kişi

Knk bedrock mı Java mı

java ben tlauncher kullanıyom

Ben bedrock oynuyorum iyi oyunlar

ben oynarım gardaş istediğin sürümde olur 1.7.10-1.21.8 arası tüm sürümlerde oynarım son sürüm olursda daha iyi olur ama sen bilin

ben oynarım gardaş istediğin sürümde olur 1.7.10-1.21.8 arası tüm sürümlerde oynarım son sürüm olursda daha iyi olur ama sen bilin
1.21.4 oynıcaz belki ekip güzel olursa smp de başlarız

Knk dc giremiom ben vpn çalışmıyo nerden konuşabiliriz

skypedan konuşabilirsiniz
teamspeak den konuşabilirsiniz
instagramdan konuşabilirsiniz
messenger'dan konuşabilirsiniz

:D seçenek çok

kk illaha bi uygulama üzerinden konuşmamıza gerek yok, benim telefon tuşlu sunucu açılana kadar sms le konuşalım yada sesli.Sunucu açıldıktan sonra minecrafttan konuşuruz, bende mikrofon yok bu arada.Sürüm optifine destekleyen bir sürüm olursa bir kişi daha gelebilir,yani 1.21.4 falan yada daha eski bir sürüm.

Son düzenleme:
kk illaha bi uygulama üzerinden konuşmamıza gerek yok, benim telefon tuşlu sunucu açılana kadar sms le konuşalım yada sesli.Sunucu açıldıktan sonra minecrafttan konuşuruz, bende mikrofon yok bu arada.Sürüm optifine destekleyen bir sürüm olursa bir kişi daha gelebilir,yani 1.21.4 falan yada daha eski bir sürüm.
1.21.4 açıyom o zaman knk steam varsa ordan konuşak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl