Minecraft oynamak için arkadaş arayışı | Son sürüm Java

North

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ege02

Discord:

fals6

Ömürlük bir grup arkadaşlar arıyorum aslında tek isteğim şey Aylarca son sürüm Java minecraft oynamak
kriterler şunlar olabilir aslında
- Cıvıtmayan
- Saygılı olan
- Yapıları bozmayan
- Güzel oynayan
ve ayrıca kafa dengi olan insanlarla takılmak hiç fena olmaz :)

Ayrıca
İsteyen sesli isteyen sessiz oynayabilir sadece oyun oynamak istiyorum.
1 Adet sunucu kiraladım 8 Gb Ram'lı bir sunucu (evet ucuz olması için rabisu) chunk ayarlarını fazlalaştırdım ve hiç plugin eklemedim. Orada oyun oynayabiliriz :)
Eğer orjinal minecraft var ise ben realms kiralayabilirim veya siz kiralayabilirsiniz benim için para veya hiçbir şey sıkıntı değil.

O zaman hadi yazın oynayalım discordum
fals6

Eklerseniz sevinirim oyun oynarsak çok mutlu olurum :)

Kanka tam aradığın kriterler ama discord yerine telegram mi seçsek

Son düzenleme:
Ömürlük bir grup arkadaşlar arıyorum aslında tek isteğim şey Aylarca son sürüm Java minecraft oynamak
kriterler şunlar olabilir aslında
- Cıvıtmayan
- Saygılı olan
- Yapıları bozmayan
- Güzel oynayan
ve ayrıca kafa dengi olan insanlarla takılmak hiç fena olmaz :)

Ayrıca
İsteyen sesli isteyen sessiz oynayabilir sadece oyun oynamak istiyorum.
1 Adet sunucu kiraladım 8 Gb Ram'lı bir sunucu (evet ucuz olması için rabisu) chunk ayarlarını fazlalaştırdım ve hiç plugin eklemedim. Orada oyun oynayabiliriz :)
Eğer orjinal minecraft var ise ben realms kiralayabilirim veya siz kiralayabilirsiniz benim için para veya hiçbir şey sıkıntı değil.

O zaman hadi yazın oynayalım discordum
fals6

Eklerseniz sevinirim oyun oynarsak çok mutlu olurum :)
2 GÜN sonra yeni sürüm çıkacak farmlarım iyidir tek başıma takıldığım bin günlük dünyam var artık sıkıldım ama işsizlik seviyem çoktur şaşırırsınız :D dc den attım isten reis
yaş 17 bu arada

2 GÜN sonra yeni sürüm çıkacak farmlarım iyidir tek başıma takıldığım bin günlük dünyam var artık sıkıldım ama işsizlik seviyem çoktur şaşırırsınız :D dc den attım isten reis
yaş 17 bu arada
İnsta versene

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl