Çözüldü Minecraft opsuz NPC kullanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aliutkan05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aliutkan05

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0

Discord:

aliutkan05

Minecraft'ta znpc kullanıyorum ve NPC sorunsuz çalışıyor fakat sadece operatörler kullanabiliyor ben herkesin kullanmasını istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Minecraft'ta znpc kullanıyorum ve NPC sorunsuz çalışıyor fakat sadece operatörler kullanabiliyor ben herkesin kullanmasını istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
NPC'ye komut vermek için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?

Size önerim Citizens 2 kullanmanızdır. ZNPCS'den daha kolay ve daha stabildir.

Merhabalar. Znpcs e atadağınız komut hangi eklenti ile ilgili ise ve komudun izni ne ise luckperms veya groupmaneger gibi rtbe pluginleri ile oyuncuların grubuna bu izni eklemeniz gerekmektedir.

Örnek olarak npc de /back komudu var ise default grubuna(luckperms ve groupmaneger için) essentials.back iznini eklemeniz gerekmektedir.

Merhabalar. Znpcs e atadağınız komut hangi eklenti ile ilgili ise ve komudun izni ne ise luckperms veya groupmaneger gibi rtbe pluginleri ile oyuncuların grubuna bu izni eklemeniz gerekmektedir.

Örnek olarak npc de /back komudu var ise default grubuna(luckperms ve groupmaneger için) essentials.back iznini eklemeniz gerekmektedir.
luckperms veya groupmaneger olmadan olmuyor mu?

luckperms veya groupmaneger olmadan olmuyor mu?
Malesef menü gibi birşeyi açmak için kullanacaksanız menülerin izin ile ilgili kısmını silebilirsiniz. Fakat genel olarak bütün pluginlerde izin ile ilgili birşey olduğu için illaki kullanmanız gerekmekte.

Tavsiyem Citizens kullanmanızdır ZNPC den pek anlamıyorum ama tahminim citizens ile benzerdir
NPC nin kaydedildiği dosyaya girin ve komut yerinin altındaki op bölümünü false yapın player yerini ise true yapın eğer bulamassanız bu mesaja NPClerin kaydedildiği dosya ile cevap verirsen ben nereyi değiştireceğini söyleyebilirim

Tavsiyem Citizens kullanmanızdır ZNPC den pek anlamıyorum ama tahminim citizens ile benzerdir
NPC nin kaydedildiği dosyaya girin ve komut yerinin altındaki op bölümünü false yapın player yerini ise true yapın eğer bulamassanız bu mesaja NPClerin kaydedildiği dosya ile cevap verirsen ben nereyi değiştireceğini söyleyebilirim
Sadece jar dosyası var

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 115
Sadece jar dosyası var
Znpcs için bu config dosyası servernpc diye geçiyor fakat znpcs nin bir sıkıntısı config dosyasında bir değişiklik yapıp sunucuda /znpcs reload diye bir komut yok. Ekstra olarak op ile ilgili bir ayar yok znpcs de(kullanıyorum)

Ama servernpc diye bir dosya var bunla alakalı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1.023 bayt · Görüntüleme: 114
Znpcs için bu config dosyası servernpc diye geçiyor fakat znpcs nin bir sıkıntısı config dosyasında bir değişiklik yapıp sunucuda /znpcs reload diye bir komut yok. Ekstra olarak op ile ilgili bir ayar yok znpcs de(kullanıyorum)
Ne yapmamı önerirsiniz yapmanın bir yolu yok mu ?

Ne yapmamı önerirsiniz yapmanın bir yolu yok mu ?
Yani dediğim gibi groupmaneger veya luckperms kullanmanız gerekiyor. Başka yolu gözüken yok. Ayrıca aternos kullanıyorsunuz galiba aternos yerine VDS almanızı öneririm.

Yani dediğim gibi groupmaneger veya luckperms kullanmanız gerekiyor. Başka yolu gözüken yok. Ayrıca aternos kullanıyorsunuz galiba aternos yerine VDS almanızı öneririm.
Tamamdır teşşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl